Running Holland organiseert een groep voor sunrise runners. De training is van 7.00 uur tot 8.00 uur in de ochtend zodat je heerlijk fris op je werk aankomt en de rest van de dag blij bent dat je al hebt hardgelopen.

De training is opgebouwd uit warmlopen, korte snelle intervallen, lange intervallen en een cooling down met stretching. Soms wordt er ook gekozen voor een climaxduurloop van 50' waarbij je rustig begint en tot slot steeds wat sneller loopt.

Vondelpark en sport371

De trainingen worden gegeven in het Vondelpark vanaf sport371. Bij sport371 zijn kluisjes en douches. Dus ideaal om direct naar je werk door te gaan.

uitgangsniveau

Voor deze groep moet je een ervaren loper zijn. Niveauverschil in de groep is geen probleem. De trainers organiseren het zo zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan meetrainen.

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van jou kennen, hoe beter we je kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
donderdag, 6 april, 2017 - 07:00
Donderdag
fanatiek trainer voor het werk
Vondelpark
Helen en Geart Jan
€71,00
vrijdag, 7 april, 2017 - 07:00
Vrijdag
fanatiek hardlopen voor het werk
Vondelpark
Helen en Geart Jan
€71,01

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.