hardlopen op doordeweekse ochtenden

Hardloopschool Running Holland organiseert hardlooptrainingen op doordeweekse ochtenden in het Vondelpark en Amsterdamse Bos. In de ochtend zijn het Vondelpark en Amsterdamse Bos heerlijk rustig en kun je er perfect trainen en hardlopen.  De stad moet namelijk nog op gang komen. In de zomer is het overdag en in de avond vaak druk in het Vondelpark, maar de ochtend is een heerlijk moment om er hard te lopen.

We starten regelmatig nieuwe groepen die gericht trainen naar een evenement of wedstrijdje. Ben je niet van plan om mee te doen aan een wedstrijdje, dan is dat geen probleem. Train gewoon lekker mee in onze groepen.

extra trainingen in de duinen en op het strand

Bij deze cursussen zijn extra pittige trainingen in de prachtige Kennemerduinen en op het strand in Zandvoort inbegrepen. 

niveaus **, *** en ****

deze trainingen zijn bedoeld voor de niveau's **, *** en ****. De hardloopniveau's staan hieronder omschreven. Dus iedereen die een beetje kan hardlopen of zelfs snel is, kan meedoen. De trainer organiseert het zo, zodat iedereen prima op zijn eigen niveau kan trainen. Van alle niveau's zijn er meerdere hardlopers, je loopt dus altijd met anderen en nooit alleen, hoe snel je ook bent.

Je zal tijdens de trainingen zeker vooruitgang boeken en wekelijks sneller, beter of langer kunnen lopen. Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteed aan de individuele looptechniek en wordt er een intervalprogramma aangeboden. Er is veel variatie in de trainingen, veel contact tussen de trainer en de deelnemers en tussen de deelnemers onderling.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
vrijdag, 3 november, 2017 - 09:30
Vrijdag
5 of 7 km uitlopen
Amsterdamse Bos
Wouter
€49,03
woensdag, 20 september, 2017 - 09:30
Woensdag
Egmond 21,1 km
Vondelpark
Dave
€114,01
vrijdag, 29 september, 2017 - 09:30
Vrijdag
21,1 km Egmond
Amsterdamse Bos
Wouter
€107,02
donderdag, 25 januari, 2018 - 09:30
Donderdag
Sneller worden op de 10 km
Vondelpark vanaf sport371
Dave
€95,11
woensdag, 14 juni, 2017 - 09:30
Woensdag
Dam tot damloop
Vondelpark vanaf sport371
Dave
€108,00
vrijdag, 16 juni, 2017 - 09:30
Vrijdag
Dam tot damloop 8 of 16,1 km
Amsterdamse Bos
Wouter
€99,00

woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend

De trainingen die in september starten lopen door tot en met de tweede week van januari (week van de Egmond 21,1 km) behalve in de herstvakantie.
De trainingen in het Vondelpark starten vanaf sport371 aan de Overtoom 371. De trainingen in het Amsterdamse Bos starten vanaf het bezoekerscentrum bij de hoofdingang. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 25 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.