Trainen voor een snelle 10 km in juni

klik voor cursussen 'sneller worden' van het niveau **(2 sterren)***(3 sterren) en *****(5 sterren)

Instromen kan nog per week 3 (10-15 april) voor 76 euro
Instromen kan nog per week 4 (18-22 april) voor 69 euro

Instromen kan nog per week 5 (24-29 april) voor 60 euro Laat even weten via onze contactgegevens dat je in wilt stromen. 

Running Holland organiseert een cursus om sneller te worden op een 10 kilometerwedstrijdje. Sneller worden is niet eenvoudig. Bij een verkeerde trainingsopbouw liggen blessures op de loer. Verder is er veel onwetendheid over de juiste trainingsintensiteit om sneller te worden. Ook van langzaam hardlopen kunt u sneller worden! Bij deze cursus zult u sterker worden, zal uw looptechniek sterk verbeteren en neemt ook de kennis over trainingsmethodes toe. Tijdens de trainingen worden oa intervalprogramma's gedaan met de juiste opbouw qua snelheid en intensiteit. U wordt persoonlijk begeleid opweg naar een een snelle race in juni in Amsterdam. Tijdens de laatste weken van deze cursus wordt er tijdens de groepstrainingen ook ingegaan op wedstrijdtactiek en doen we mee aan oefenwedstrijdjes. Er worden gedurende 10 weken traininingen aangeboden plus een strandtraining en 1 pittige intervaltraining in de duinen op zaterdagochtend. Trainingen kunnen altijd worden ingehaald op een andere dag. U kunt ook trainingen inhalen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of bent geweest. Heeft u minder loopervaring, dan kunt u zich ook aanmelden voor een cursus van het niveau **. Onderdeel van deze cursus zijn de Running Holland Championships die worden gehouden op zaterdag 4 juni.

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting:

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.
De laatste trainingen worden gegeven in week 23, van maandag 29 mei tot en met donderdag 1 juni. Op zaterdag 3 juni zijn er geen trainingen, maar wordt er wel meegedaan aan de Running Holland Championships.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 7 maart, 2017 - 19:45
Dinsdag
sneller worden op de 10 km
Amsterdamse Bos
Marijke
€92,00
woensdag, 29 maart, 2017 - 19:45
Woensdag
sneller worden op de 10 km
Amsterdamse Bos
Dave
€92,01

We hebben ook hardloopcursussen op doordeweekse ochtenden!

Tijdens de strandtraining van zaterdag 15 april is er geen training in het Olympisch Stadion en ook niet in het Amsterdamse Bos, er wordt dan wel training gegeven in het Vondelpark. 

De *** groep die op maandag 27 maart in het Vondelpark start, verhuist per maandag 8 mei naar het Amsterdamse Bos

De trainingen in het Vondelpark starten vanaf sport371 aan de Overtoom 371. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.