Exclusieve sprint clinic en boekpresentatie met Ben Johnson

georganiseerd door Voetbal Inside uitgevers en Running Holland

Wanneer: zaterdag 13 augustus vanaf 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur)
Waar: Olympisch Stadion te Amsterdam
Kosten: € 20,- (training, meet & greet en een exemplaar van Ben Johnsons nieuwe boek De Outsider t.w.v. € 19,99)
Aanmelden: via de online shop van hieronder. Maak ajb alle stappen af in dit aankoopproces, dus ook de laatste stap nadat je betaald hebt. 

Let op! Ontvang je niet binnen 1 dag een bevestiging van de betaling/aanmelding met daarin je voornaam of achternaam genoemd, neem dan direct contact op met info@runningholland.nl onderwerp 'Ben'.

Ben Johnson was de snelste man van de wereld. Zijn faam bereikte een hoogtepunt op het moment dat hij goud won op de 100 meter sprint in 1988. Maar even later kwam er een abrupt eind aan zijn heldenstatus, toen hij de hoofdpersoon werd in het grootste dopingschandaal uit de geschiedenis van de Olympische Spelen. Nu vertelt hij zijn verhaal. Over de rivaliteit met Carl Lewis, wat er echt gebeurde in Seoul, de politiek en het racisme, zijn depressie. Dit is het verhaal van een gevallen ster die weigerde te bezwijken onder de druk. Zelfs toen de hele wereld zich tegen hem keerde.

Een snikhete zomeravond in Rome, twintig voor zegen. In baan vijf staat Ben Johnson, voor het tweede jaar op rij de beste sprinter ter wereld. In baan zes treedt Olympisch kampioen Carl Lewis aan. De finale van het Wereldkampioenschap Atletiek op de 100 meter is naast de Olympische Spelen de belangrijkste wedstrijd op de kalender, maar dit is ook de spectaculairste tweestrijd die het sprintnummer ooit heeft gezien.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
zaterdag, 13 augustus, 2016 - 12:00
Zaterdag
meet & greet en clinic
Olympisch Stadion
Ben Johnson
€ 19,99