personal running coach

Running Holland organiseert personal hardlooptrainingen. Op uw voorkeursmoment staan we voor u klaar. Dat kan vanaf 6.00 uur in de ochtend tot en met 22.00 uur in de avond. Trainer Dave kan op maandagen, dinsdagen, woensdagen en donderdagen tussen 11.00 uur en 17.00 uur.

wat zijn uw wensen?

Wij hebben vele specialisten, laat ons daarom vooral weten waarin u precies geinteresseerd bent. 

-looptraining voor spelsporters
-hardlooptechniek
-hardlopen en blessurepreventie
-trainen in voorbereiding op een marathon
-hardlopen in combinatie met krachttraining
-hardlopen in voorbereiding op een eerste loopje

specialiteiten Dave Baars: 

looptraining voor spelsporters

Dave heeft veel ervaring en succes met het geven van hardlooptrainingen aan spelsporters (met name voetballers en hockeyers). Omdat Dave zelf zowel een voetballer als hardlopers is, weet hij en begrijpt hij hoe een spelsporter in verschillende momenten van de spelsituatie moet hardlopen. Daarnaast is zijn manier van overbrengen erg pakkend en begrijpelijk. Deze looptrainingen zijn technisch van aard en niet conditioneel. Hij leert je de volgende manieren van lopen/bewegen: starten, op topsnelheid lopen, verdedigend lopen, starten vanuit een spelsituatie, starten vanuit een draai, wenden, lopen van een bocht, alleen op de keeper afkomen, stoppen, springen (voor kopbal) met 1 benige en 2 benige afzet.

Meerdere profvoetballers zijn sneller geworden door de hardlooptrainingen van Dave. Dit zijn oa Mitchell te Vrede (Excelsior, Feyenoord,Heerenveen, NAC), Edwin Gyasi (AZ, Roda), Florian Jozefzoon (Ajax, PSV), Nigel Hasselbaink (PSV, Excelsior).

Dave is trainer geweest bij de volgende clubs:
voetbalclub AFC in Amsterdam
hockeyclub Hurley in Amstelveen (Amsterdamse Bos)
voetbalclub De Dijk in Amsterdam

hardlooptechniek voor lange afstandlopers

Dave heeft in de afgelopen 22 jaar dat hij hardlooptrainer is een zeer pakkende en directe methode ontwikkeld om hardlopers snel technisch beter te laten hardlopen. In een training lukt het je om technisch veel beter hard te lopen. Na de tweede training zit het er helemaal in, en wil je en kun je nooit meer zonder. De nieuwe hardlooptechniek wordt in de volgende fasen aangeleerd:
-kennis van de ideale hardlooptechniek
-feedback over jouw eigen hardlooptechniek
-technisch goed kunnen lopen over een afstand van 50-100 meter
-gebruikmaken van hardlooptechniek tijdens langere trainingen en wedstrijden.

Zijn trainingen zijn ideaal voor midden- en lange afstandslopers. Ze leren sneller, maar ook zuiniger en efficienter hardlopen.

feedback en kosten

Tijdens de looptraining kunnen we video-opnames maken die we direct in het park of direct na afloop laten zien. U ziet en begrijpt daarom wat wij bedoelen en welk technisch aandachtspunt goed bij u past. De kosten voor een personal looptraining van Dave Baars bedragen 110 euro.

Wilt u een afspraak maken? Laat het ons weten via info@runningholland.nl onderwerp 'personal looptraining'. Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook bellen met  06-83233546

reviews

Ron (trainerscoordinator De Dijk): "Beste Dave,

"Goedemorgen. Nogmaals dank voor de bijdrage en zeer interessante middag.

Dit is goed binnen gekomen bij de trainers en ook is het positieve geluid bij de bovenbouw trainers terecht gekomen."