reacties deelnemers marathoncursus

Daphne: "Nogmaals dank voor alle marathontrainingen, het heeft mogen baten!! En de week voor de marathon heb ik nog een 10km PR gelopen (52:13) dus dat was ook leuk meegenomen."

Rutger over de marathon van New York: "Nogmaals thanks voor alle tips."

Onno over New York marathon en voorbereiding: "Ik wil je heel hartelijk danken voor al je hulp. Zowel qua techniek, planning/schema als mentaal. Het lopen bij Running Holland is een feestje, ik heb veel geleerd en samen met leuke mensen mogen lopen. We spreken elkaar snel weer,  Met groet  Onno"

Remco: "Dank voor je mail en het analyse document! Ook bedankt voor je aanmoedigingen tijden de marathon! Het ging goed en heb hem uiteindelijk uitgelopen in 3 uur 8 min en 41 sec. Daar was ik erg tevreden mee! Gelukt mede namens de goede trainingen bij Running Holland."

Daisy: "Uiteraard hebben we het wel gered en 14 min. sneller dan NY vorig jaar. Enne dank voor de leuke en vooral leerzame trainingen, we blijven graag trainen bij RH"

Rutger: "Hi Dave, De les van afgelopen zaterdag was top."

Jon: "De masterclasses met Wouter vond ik trouwens heel waardevol."

Vincent: "Hi Dave, Ik heb vandaag de marathon van Mont Saint Michel gelopen, mijn eerste! Toen ik me inschreef was mijn doel 3:45:00. Tijdens het trainen merkte ik dat ik harder kon en heb ik dat bijgesteld naar 3:30:00. De officiële tijd is 3:27:23, het is me gelukt!! Onderweg kwam ik Martin nog tegen.  Bedankt voor alle fijne trainingen! Je tips hebben mij erg goed geholpen. Door jou ben ik beter gaan eten en drinken tijdens het lopen en heb ik er vooral een hele hoop lol in gekregen. Bedankt!"

 Groeten,  Vincent 


Irmo:"De training van Kimja afgelopen weekend was top. Goede sfeer en ze had een aantal interessante aandachtspunten."

Manon: "Dankje voor het schema! Schema ziet er goed uit, ik vind het ook lekker dat er af en toe een korte run in staat zodat ik deze wat makkelijker binnen mijn privé schema kan plannen."

Ankush: "What I find really interesting is that I'm able to run at a good pace with low heart rate as compared to before. For example today I was running at 6:00 min/km at a 150-155 heart rate. Normally my heart rate would go up to 168 at this pace. That's a massive improvement."

Gianni: "En nogmaals dank voor je advies en coaching gisteren. Was fijn dat je er bij was! Groeten, Gianni"

Lea: "bedankt voor de support vandaag bij de 30 km test. Was echt top. Maar vooral, wat heeft de 'zelf coaching training van laatst geholpen. Ik bleef nu veel positiever en juist door die positieve vibe kon ik het tempo vlak houden! Thanks".

Shirley: "Dank voor mij te begeleiden naar de weg er naartoe" (3u55" Berlijn)

Charissa: "Het was een mooie dag vandaag in Almere! Bedankt voor je support!"

Tom: "ik ben ontzettend blij met mijn tijd! 3.27.42 Dat had ik nooit gered zonder jouw trainingen en advies, daarvoor heel erg bedankt."

Annabel: "Allereerst wil ik zeggen dat jullie het leuk doen en ik de groep erg leuk vind, Veel leeftijdsgenoten die erg enthousiast zijn!"

Merle: "Het trainen bij jou is mij destijds heel erg goed bevallen dus ik zou graag ook voor NY weer bij jullie gaan trainen."

Lisanne: "Beste Running Holland, Het is alweer meer dan een week geleden dat wij de NY Marathon 2017 hebben gelopen. Wat hebben we genoten en wat zijn we blij met onze tijd onder de 4 uur in NY!

We willen je middels deze e-mail nogmaals bedanken voor alle goede en positieve trainingen die we bij jou hebben genoten. Ook de informatie over voeding en drinken heeft ons deze goede tijd opgeleverd. Robert zijn looptechniek is echt verbeterd en we zijn redelijk blessure vrij de trainingen doorgekomen en ook achteraf zijn de klachten nihil. Zonder de goede voorbereidingen en tips van jouw zijde hadden wij niet zo'n prestatie kunnen neerzetten. ONWIJS BEDANKT!
Aankomende periode doen we het kwa rennen even wat rustiger aan, maar de plannen voor Berlijn 2019 zijn er al wel. We melden ons graag weer in januari 2019 bij jouw marathontrainingen :) Nogmaals bedankt en tot snel. Groeten,  Robert & Lisanne
 

Lieke: "Ik vond het in ieder geval een hele leuke en goede cursus. Ik heb er veel van geleerd en heb ook met veel plezier (ondanks het afzien) de marathon gelopen."

Veronique:  "Training was erg leuk. Heb in verband met mijn wedstrijd vandaag niet alles mee gedaan, maar toch wel bijna 5 km "warmgelopen". Ik vond het fijn om even wat nieuwe dingen uit te proberen met hardlopen en eten/drinken tegelijk. De stroopwafel werkte bij mij bijvoorbeeld erg goed."

Lianne: "Beste Dave, Bedankt voor alle tips, ik heb echt super lekker gelopen en nergens last van gehad. Net binnen de vier uur. Maar wat was het een geweldige ervaring!! Ik heb enorm genoten."

Vera:  "Hi Dave,
Allereerst dank voor al je ondersteuning en tips. Heb er veel aan gehad. Vooral aan de klimmen en dalen tips. Hierdoor heb ik tot het eind toe vrij makkelijk mijn klimmetjes kunnen doen en heel veel lopers kunnen inhalen. Ik ben er goed doorheen gerold. Geen lichamelijke of mentale instorters. Ik had zelfs nog over de laatste kilometers en heb kunnen versnellen. Het was een fantastische ervaring!!"

 Kim:  "Ontzettend bedankt voor alle zorgen, tips en advies (en nazorg, die kan ik goed gebruiken haha) de afgelopen maanden. Het trainen voor New York ging eigenlijk vlekkeloos!
Tot snel!
Groetjes,  Kim"

 

Cristel: "Hi Dave, Dank je wel voor je aanmoediging tijdens de marathon! Je stond op een punt waar aanmoediging erg welkom was! Ik vond het lopen van een marathon een fantastische ervaring!

Ik wil je daarom ook bedanken voor de trainingen en tips van het afgelopen half jaar! Wellicht kom ik snel bij je in de lucht voor een schema voor een voorjaarsmarathon. De benen zijn nml erg goed hersteld!
Groet, Cristel"

Jos: "Hi Dave, Ik wil je bedanken voor het behalen van mijn PR 3:41.18 en ik weet dat ik zeker nog onder de 3:30 kan komen."

Inge: "Hey Dave, Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de zinvolle en leuke trainingen van de afgelopen maanden. Ik heb leuke mensen en prachtige loopomgevingen leren kennen en ben daarnaast technisch ook veel beter gaan lopen!

Het was heel fijn om samen naar die marathon toe te werken en ook je enthousiasme op kilometer 36 zondag vond ik geweldig!

Thanx! Inge"

Maarten:  "Ha Dave! Veel dank voor de goede zorgen de afgelopen maanden. Het lijdt voor mij geen enkele twijfel dat (het overleven van) mijn acceptabele marathondebuut daar voor een groot deel aan te danken is. Nu had ik netjes mijn contributie betaald, maar er zijn veel plekken waar je je afvraagt waarvoor ook alweer. Bij jou niet. 

Tot mijn eigen stomme verbazing vond ik het zo leuk dat ik overweeg om volgend jaar weer een marathon te doen - en dan wel onder de 3:30 te lopen. Eerst maar eens een pr in Egmond. Heb je daar ook een cursus voor?Groeten, Maarten" 

Christiaan "Hoi Dave, Wil je na gisteren enorm bedanken voor de voorbije maanden!

Ik heb erg veel gehad aan de gezamenlijke trainingen en daarbij vooral, zoals je aan het begin van de cyclus al zei, aan de saamhorigheid met de andere marathon deelnemers.Je aanmoedigingen van gisteren hebben me ook goed geholpen om mijn doel, onder de 4 uur eindigen, te behalen. Het is uiteindelijk 03:57:05 geworden!
 Dank je wel! Christiaan"
 

Femke Hoekstra: "Hey Dave, Het is gelukt hoor! 3.24.14!!! Ben helemaal blij en tevreden!!!

Maar het ging niet heel makkelijk, maar toch op een mooie tijd uit kunnen komen!!! Doel dus helemaal gehaald!! Wederom heeel erg bedankt voor alle trainingen, support, tips en vertrouwen!!!
Nu eerst maar even goed bijkomen! Groeten, Femke 

Jaap van Bladeren: "Hi Dave, Ik wil je bij deze nog even bedanken voor alle maanden voorbereiding! Het was een mooi avontuur wat meestal goed liep en soms ook wat uitdagingen kende (oa blessures).

Ik heb echt onwijs veel geleerd! Mijn looptechniek is sterk verbeterd, daarnaast waren de sessies voor het indelen van de wedstrijd, goed eten en drinken, een plan maken, etc super nuttig. Zeker de humor die je er tijdens de trainingen ingooit is top. Groep was ook leuk en met een aantal mensen zeker leuk contact gekregen."

Florian Hiele: "Dave, ik wil je bedanken voor alle trainingen en support, ik heb er heel veel aan gehad."

Eva: "Hoi Dave, Super blij!! Het was inderdaad wat stormachtig maar dat mocht de pret niet drukken! Heb lekker geklommen en gedaald, en al je tips per brug meegenomen. Laatste bruggen bleven zwaar overigens.... Groet, Eva"

Henk uit Ouderkerk: "Beste Dave, Het was fantastisch, allemaal dankzij jouw support en wijze lessen en een beetje door de peptiplus! Veel dank!!! Hart groet Henk"

Laurien: "dat geeft een heel goed gevoel!! Uiteindelijk gefinisht in 3:39 ipv 3:45, daar ben ik heel erg blij mee! Bedankt voor je leuke trainingen, ze zijn waardevol geweest! Grtjs, Laurien"

Femke: "En ben ook erg blij met het resultaat: 3.34.27. Dus ruim binnen mijn streeftijd!! Een volgende keer onder de 3.30!! Ik heb zeker het gevoel dat er nog wel een paar minuten af kunnen (alleen al door in een ander startvak te starten zal mogelijk al tijd opleveren!). 

 Dus je hoort het al: dit was zeker niet de laatste marathon :).  Ik wil je daarom ook heel erg bedanken voor alle trainingen, tips, schema's en natuurlijk het vertrouwen! Hierdoor stond ik afgelopen zondag zo goed voorbereid aan de start. Dat gaf echt een heel goed gevoel.  Kortom, heel erg bedankt! En tot zaterdag!  Groeten,
Femke"
 

Danielle: "Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het afgelopen half jaar. Zonder de training van Running Holland was het me niet gelukt de marathon uit te lopen gisteren. Het was een geweldige ervaring, onderweg heb ik echt veel gehad aan alle tips of het nu ging om techniek, mentaliteit of drinken en op tijd een gelletje nemen. Helaas is het niet gelukt de 4:20 te halen, daarvoor had ik het te heet, maar verder heb ik nergens last van gehad en heb ik het gewoon gedaan!!! En ik heb vandaag bijna geen spierpijn:-)"

Linda: "Heel erg bedankt voor gisteren Dave - heeft me zeker naar mijn nieuwe PR 3.39 geholpen!"

Marcella: "Bedankt voor de goede verzorging gisteren en al je goede tips! Ik vond het bijzonder fijn dat er drankposten van Running Holland waren, goed georganiseerd! Uiteindelijk dus dik onder mijn streeftijd (3.45) geëindigd en heel erg tevreden."

Marleen: "Je hebt mijn tijd vast al opgezocht ;-) 3.21 en podiumplek! Bronzen plak. Superblij met mijn tijd, ging echt lekker.

Super bedankt voor je schema's, je begeleiding en vooral je geloof in een goede tijd. Daardoor durfde ik sneller weg. Vertrokken op 4.55 (3.27.30) maar had stiekem 3.25 in mijn achterhoofd. En is dus nog sneller geworden.Kan niet wachten tot die ster ;-)!Nogmaals dank"
 

Amber: "Ik wil je wel ENORM bedanken voor de mooie schema's, de trainingen en al je tips!!!! Zonder jouw hulp had ik er vandaag beslist langer over gedaan. Wens je een fijne avond toe Groeten, Amber"

Kei: "Thank you for your support today.
I could make PR 3:27:47 thanks to your support and your training courses.
But it was a little bit short to my target time 3:25:00, so I keep training to be faster.

I'll take rest for this week so then see you on next Saturday course!

Kei"