Running Holland organiseert op 4 startmomenten hardlooptrainingen in Amsterdamse Oosterpark. Deze trainingen worden aangeboden in cursusverband (10-15 weken) en zijn altijd gericht op het lopen van een hardloopwedstrijd of hardloopwedstrijdje. 

4 startmomenten in Amsterdamse Oosterpark

De trainingen in het Oosterpark starten:

  • rond 20 januari als 'cursus 'sneller worden'
  • begin april als 'cursus sneller worden'
  • half juni als 'cursus Dam tot damloop'
  • half september als cursus 'Egmond 21,1 km'. Daarnaast organiseren we ook een busreis naar de start van de halve marathon van Egmond op zondag 12 januari.

gratis intake, online of face to face

Als we jouw doelstelling en achtergrond goed kennen, dan kunnen we je beter begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting:

Wellicht kom je in aanmerking voor 30% young professional korting of 50% studentenkorting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
donderdag, 4 april, 2024 - 08:00
Donderdag
sneller worden
Oosterpark
Dave
€ 116,12
donderdag, 20 juni, 2024 - 08:00
Donderdag
16,1 km Dam tot damloop
Oosterpark
Dave
€ 129,11
donderdag, 21 september, 2023 - 08:00
Donderdag
21,1 km Egmond
Oosterpark
Dave
€ 139,15
donderdag, 24 oktober, 2024 - 08:00
Donderdag
21,1 km Schoorl
Oosterpark
Dave
€ 119,03
donderdag, 25 januari, 2024 - 08:00
Donderdag
sneller worden op de 10 km
Oosterpark
Dave
€ 114,14

inhoud hardlooptrainingen Oosterpark

De trainingen zijn erg afwisselend met veel leermomenten. Er is veel contact tussen de trainer en de lopers en daarnaast geeft de trainer veel individuele feedback over jouw hardlooptechniek. De intervalprogramma's zijn intensief op de juiste manier. Ze zijn opbouwend, uitdagend en van de juiste lengte zodat jij op de juiste manier manier vooruitgang zult boeken. Verder zal de trainer regelmatig ingaan op het het juist indelen van de training en hierbij de link maken met jouw doel.

Zolang de cursus duurt kun je trainingen op een andere dag inhalen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer je een tweede keer in de week in groepsverband bij ons meetraint, dan betaal je slechts 50% voor de tweede groep.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts. 

Deze cursus is inclusief

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.