Wat hardlopers zeggen over Running Holland

Reacties van deelnemers over  Running Holland

Bedrijfsgroep: "Hee Dave, Hierbij wil ik je nog bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Dat ging verder dan puur een hardloopcursus. Je hebt bij een leuk en divers clubje NEMO collega’s iets moois teweeggebracht: Lol in lopen, vertrouwen in jezelf en het verder brengen dan je zelf denkt te kunnen. Zelf heb ik een heerlijke dag gehad. En wie had kunnen denken dat een beginner dit zou kunnen. Dank aan jou en Arnoud.

En ook een grote dank voor het enthousiaste aanmoedigen!"

Lina (bedrijfsgroep): "Bedankt voor je mailtje. Ik heb veel enthousiasme gehoord over de trainingen! Dank daarvoor. Ik zal de mail doorsturen naar de hardlopers."

Erik: over cursus 'sneller worden' van trainer Arnoud (woensdagavond 19.15 uur): "Cursus was wederom top"

Mimi: "Ik zou graag weer een jaar bij je blijven! Ik heb het enorm naar mn zin bij Running Holland."

Felix (Westerpark): "Verder veel dank voor je adviezen paar weken geleden, hebben me goed geholpen! Best, Felix"

Rik: "Ik heb nu 2 trainingen gehad bij Michiel (Berlagebrug) op de maandagavond bij de cursus sneller worden op de 10K. Het bevalt supergoed :-)."

Iris: "Halve ging zeker lekker, héél veel baat gehad bij je tip van het korte grondcontact, vooral in de dalingen! "

Albertine: "Heel erg bedankt voor vandaag! Wat heerlijk lopen was dit! Goed geregeld, fijne haas, gezellig groepje, mooi op tempo gelopen en verder dan ik ooit gelopen heb, terwijl ik me nog prima voelde. Veel dank daarvoor!"

Lies: "Hi Dave, Ik wil je bedanken voor de fijne trainingen, begeleiding en alle aandacht die ik van je heb gekregen. Running Holland is zo prettig: een sociale omgeving waar iedereen welkom is. Ik ren nu bijna 2 jaar bij jullie en heb echt ontzettend veel geleerd. Tot deze zomer heb ik altijd in mijn vrije tijd diverse sportlessen/groepsfitness gegeven en veel clubs gezien (waarvan de laatste jaren elke zondag in een gym). 

De sfeer en gastvrijheid van Running Holland is echter uniek heb ik gemerkt.Recent heb ik de beslissing genomen om meer tijd te nemen voor mezelf, waar het hardlopen een groot onderdeel van is geworden. Gisteren kon ik daarom voor het eerst op zondag mee rennen met de duurloop en vond het geweldig!  Heb juiste stap genomen. Dus dank :-).  Hoe jij het allemaal organiseert is prijzenswaardig. Groetjes Lies"

Sylvia: "Bij deze wil ik jullie een compliment geven voor jullie filmpjes op YouTube om een betere hardloper te worden. Ze zijn heel nuttig. Wanneer maken jullie  weer nieuwe filmpjes? Ik ben geabonneerd op jullie kanaal. Ik kijk uit naar jullie nieuwe filmpjes!"


Bente: "Bedankt voor je mail! Ik heb het via de website in orde gemaakt. Ik ben nog 25 dus heb een jaarlidmaatschap met Young professional korting afgerekend. Leuk om weer een jaar mee te trainen met running Holland! Groet, Bente"

Danielle: "Ja ik ben enorm enthousiast over de maandagavonden (groep Berlagebrug). Een super leuke groep en nuttige trainingen."

Luca: "I saw huge improvements in the running since I joined Running Holland (in a triathlon, I ran the 10k at 4.10 mins/km while I used to do run it at > 4.30 mins/km). Looking forward to continue! I already signed up for the yearly membership +"

Leonie: "Last weekend I ran the Cruyff Run 14km and came 2nd out of the girls! Was one of my best times yet. About 1 hour 3 mins. So just wanted to say thank you for all the great training. It certainly helps me. Leonie"

Elisabeth: "Beste Dave, Hoe ik u ooit moet bedanken weet ik nu nog niet maar ik ga er achter komen! Het is mij gelukt dankzij u! Zit nu te huilen van blijdschap en dat is echt al heel lang geleden dat ik mij zo gelukkig heb gevoeld. Echt ontzettend bedankt! 

Met vriendelijke groet, Elisabeth" 

Debora: "Ik heb het afgelopen jaar met heel veel plezier gelopen bij Michiel en de groep op maandagavond!! Sowieso ben ik enthousiast over Running Holland, tof wat er allemaal georganiseerd wordt en de flexibiliteit die er is. Ga zo door;-)"

Thomas over Running Holland: "Ik ben inmiddels bekomen van een vervelende knieblessure,

en je opmerkingen over techniek tijdens onze laatste duurloop hebben daar zeker bij geholpen."

Rosa van bedrijf Commenda: "De training is al meerdere malen uitvoerig besproken, en de aanvoerders zijn erg enthousiast en motiverend naar de rest van de collega's!  We kijken in ieder geval allemaal uit naar de volgende training!"

voor andere reacties zie deze link .

Puck van School of Life:  "Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de trainingen die jullie ons gratis hebben aangeboden! De deelnemers vonden het erg leuk!  Daarnaast zijn wij allemaal super enthousiast over de Dam tot Dam cursus die we momenteel bij jullie volgen!!!"

Wouter Dijkshoorn "Leuke en duidelijke filmpjes!! Dank :-) Met vriendelijke groet,  Wouter Dijkshoorn"

Jessie "Heb trouwens echt resultaat van 2 keer per week met Running Holland trainen. Heb vanmorgen een 10 km loopje gedaan en deed dat in 52 min...tegen normaal 55 a 56 min."

Bart Buijsse: "Hi Dave, Een kort mailtje om je te bedanken voor je advies en motivatie gedurende de afgelopen weken. Het geeft me veel vertrouwen om te zien dat ik, ondanks een blessure en slechte voorbereiding, toch vooruit ben gegaan t.o.v. april. Volgend jaar gaan we onder de 3:00!!"

Djoeke Jehee: "Ik vind jullie trainingen erg leerzaam en leuk."

Douk Vos:
"Dave, Nogmaals dank ik heb er veel aan gehad afgelopen tijd en de halve triatlon was zeker niet zo goed gegaan zonder de technische tips van jou!"

Cris: "Hey Dave,

Aquí un poco de feedback de ayer. Fue magnífico, muy bien explicado y con mucho entusiasmo de tu parte.Nosotras disfrutamos mucho y luego dormimos como dos angelitos.  Gracias por tu apoyo y dedicación. Nos estamos viendo. Saludos!  Narda y Cris"
 

Inge Janssen: "Ik vond het een heerlijk loopje gisteren. Was nog nooit in Durgerdam geweest en vond het er verrassend aangenaam en de inspanning kostte me weinig moeite en ook achteraf geen klachten."

juni 2016: Mieke "Ik heb voor nu in ieder geval houvast aan het schema, dat vind ik prettig en ik vind de trainingen nieuwe stijl die ik tot nu toe op de maandagen heb gevolgd heel leuk en verfrissend. 

Hartelijke groet en tot ziens,     Mieke" 

april 2016

Pauline: "Erg leuk gehad maandag. Tot volgende week. Groetjes Pauline"

Nynke Visser: "Hoi Dave, Eind mei verwacht ik in topconditie te zijn gezien de trainingen. Ik heb het reuze naar mijn zin tijdens de trainingen. Ik vind je een professionele trainer met gevoel voor humor en goede schema's. Zowel de totale opbouw als het interval gedeelte.

Groeten van Nynke Visser"


december 2015

Hoi Dave, Nog even een groot dankwoord voor jou!  Ik dacht echt aan jouw tip (ken je tegenstander) toen ik aan het begin van de vierde ronde op de 3de positie lag. Tijdens de derde ronde had ik no. 2 tijdens de klim ingehaald, maar zij kwam weer terug. Toen het verschil tussen no 1, 2 en mij kleiner werd, besloot ik om tijdens de twee klim hun in te halen. Met in gedachten dat je ook altijd zegt dat de tegenstander daar een klap van krijgt en het ook waar heeft. Dat werkte en dit keer bleef ik voor;-) Was wel echt heel zwaar, liep te hijgen als een paard, maar toch erg dankbaar:-) Dus nogmaals dank voor alle tips! Ik weet dat ik ook geluk had dat het deelnemersveld niet at te sterk  was, maar het is vooral een overwinning op mijzelf, eenbewijs dat jouw tips werken (weer...) en een mooie afsluiting van het loopseizoen. Marcella

Beste Dave,

De Sportraad kijkt terug op een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst in het Volkshotel. We zijn er trots op dat Amsterdam zoveel ondernemende en gepassioneerde sportaanbieders kent. Vanuit verschillende hoeken hebben we positieve reacties ontvangen over het verloop en de uitkomsten van de avond. Jouw enthousiaste bijdrage middels de pitch en het panelgesprek heeft zeker bijgedragen aan het succes van de avond. We zijn ervan overtuigd dat de vele sportaanbieders in de zaal en de medewerkers van de gemeente Amsterdam weer een stap dichter bij elkaar zijn gekomen. Via deze weg willen we je graag nogmaals danken voor jouw bijdrage aan het programma. Wij hopen dat je je blijft inzetten voor de sport in Amsterdam en dat we in het nieuwe jaar weer meer Amsterdammers in beweging krijgen.

Met vriendelijke groet,

Ageeth Telleman

Vicevoorzitter Sportraad Amsterdam

Robert Geerlings

Voorzitter Sportraad Amsterdam

oktober 2015:
lize Musch: "Hi Dave, Toch even een mailtje hoor... Want doordat jij woensdag zei dat ik de halve marathon misschien toch wel onder de 2 uur kon lopen, ging ik weer twijfelen en ben ik vandaag toch maar achter een ballon-haas gaan hangen en... gefinisht op 1.59.19!

2013 was 2.17, 2014 was 2.04: die trainingen van jou werpen hun vruchten af. Ik ben superblij!
Lize"

augustus 2015

Simone: "Even een mailtje om je te laten weten dat ik erg enthousiast was over de "duurloop met hazen" van vandaag. Het was de eerste keer dat ik mee deed (voorgaande keren moest ik werken, of was er een andere reden dat ik niet van de partij kon zijn), maar ik vond het echt super. Goed georganiseerd, prachtige locatie, prima afstanden qua rondjes en dus qua drinkpost, kortom; ik vond het super en doe graag een volgende keer weer mee. En natuurlijk ook alle lof voor Celine; een enthousiaste haas die ons allemaal goed in de gaten hield.
Dank jullie beiden en tot de volgende training.
Groet, Simone"

maart 2015

Kim: "Dank voor het schema.
Ik was erg blij met hoe de nieuwe groep is opgezet, met voldoende ruimte voor zowel ons als de 3sterrengroep om ons eigen ding te doen, waardoor we ons in niets bezwaard hoefden te voelen. Was erg blij met de power van Carolien, voel me ook goed bij de meer zachtere aanpak van Marcel, het leert me beiden iets.

Ook compliment voor jou, met hoeveel zorgvuldigheid je alles opzet en begeleid. Dank je wel daarvoor!

Ik ben er maandag weer!
Fijne dag,
Kim"

Franc: "Bedankt voor je training gisteren. Geeft me een goed gevoel voor zondag.
En ik heb nergens pijntjes, dus dat moet goedkomen. Nu rust.

Wat ik goed vind aan jou, is dat je iedereen aandacht geeft over wat ie goed
doet of beter kan.
Ik heb jarenlang bij de Startbaan getraind en in die tijd nooit zoveel
aandacht gekregen als bij jou in 1 avond. TOP!

En in een groep trainen is leuker dan in je eentje met een schema van Frank
;)"

februari 2014
Cindy uit Amsterdam: "En ik vind het echt superleuk om training van jou te krijgen! Je bent een geweldige trainer en je geeft iedereen een heel veilig gevoel om bij jou te trainen, in alle opzichten!"

januari 2014
Marina uit Amsterdam: "Allereerst wil ik de trainer een groot compliment geven over de 1e trainingsavond van gisteravond! Ik vond het een erg leuke les en ben onder de indruk dat hij het voor elkaar hebt weten te krijgen dat een les waar ik vanwege mijn gebrek aan conditie erg tegenop zag, zo leuk hebt weten te maken dat ik de les aan kon EN ook nog enthousiast was. Nogmaals mijn complimenten! Als dit zo doorgaat, ben ik bang dat ik hardlopen nog wel eens leuk zou kunnen gaan vinden :-)"

oktober 2010
Tamara Schutte uit Amsterdam: "Running Holland bedankt voor de leuke cursus! Ik vind het echt leuk dat jullie het hardlopen zo relaxt maken dat ik er niet tegenop zie (dat is best bijzonder....). Het is erg gezellig om met een groep te lopen en goed om op techniek te letten, dat doe je uit jezelf niet zo snel en helpt heel erg. Ik ben erg tevreden!"

oktober 2009
Marlies Roeloffs uit Amsterdam: "Ik vond de beginnerscursus die we gister hebben afgerond hartstikke leuk en meld me graag aan voor de vervolgcursus op maandagavond om 19.45 uur in het Vondelpark(2 sterren). Heb het loopvirus te pakken volgens mij."

oktober 2009
Dicky Doeve uit Amsterdam: "Door deze beginnerscursus heb ik het plezier in hardlopen weer helemaal teruggekregen."

oktober 2009
Anita van Meurs uit Amsterdam: "Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat ik ooit 20 minuten aan een stuk zou kunnen hardlopen, het is gelukt en nu plak ik er nog een cursus achteraan. Running Holland bedankt."

mei 2009
Sandra Driesen uit Aalsmeer:  "20 minuten aan een stuk door hardlopen! Vol trots nam ik afgelopen donderdag mijn certificaat voor het behalen van de beginnerscursus in ontvangst! Wie had dat gedacht voor iemand die nog nooit heeft hardgelopen, een slechte conditie had, en zelfs rookt! Ik ben het levende bewijs dat iedereen het kan. Op naar de vervolgcursus bij Running Holland."

Marleen Koetsier uit Amsterdam:  "De beginnerscursus hardlopen van Running Holland is een aanrader voor iederen die met hardlopen wilt beginnen. Je leert de beginselen van het hardlopen, doet handige tips en technieken op en omdat je met een groep traint, word je ook gestimuleerd om door te gaan."

Reacties deelnemers marathontraining

Nienke uit Amsterdam: "Hoi Dave, ontzettend bedankt voor de training de afgelopen maanden, je schema's, je support en het vertrouwen dat je me gaf om door te zetten."
Ik ben super trots op het resultaat, thanks!!


Kimja uit Amsterdam: "ik liep 10 minuten sneller dan de vorige keer. Super bedankt voor de training, het schema en de tips. Wat ben je toch een supertrainer!"

Djamel Deken uit Amsterdam (New York 2010, 3 uur 28'): "Running Holland bedankt voor alle waardevolle tips en trainingen. Deze hebben mij erg geholpen bij mijn voorbereiding voor en tijdens de marathon."


Sabrina uit Amsterdam: "Trainer, jij bent mijn held. Heb veel van je geleerd. Ik heb eindelijk kunnen laten zien
dat ik positief kan eindigen. Bedankt."


Michiel uit Amsterdam:  "Dank je wel voor de marathon trainingen. Ik heb nog nooit zoveel km's plezierig gelopen dus een betere training voor de marathon kon ik niet wensen"


Igor uit Amsterdam:  "collega zakte terug na 39km. Ik kon toen nog versnellen. Erg voldaan en trots gevoel als je de finish over bent.Zonder je schema had ik het niet gehaald, thanks!!!"

Cursus najaarmarathon

Opleiding tot hardlooptrainer