hardlopen in Amsterdam noord in het noorderpark

Vanaf mei 2020 organiseren we ook hardlooptrainingen in Amsterdam Noord en wel vanaf het Noorderpark. We trainen op de bruggen en viaducten van het Noorderpark maar ook in de omgeving zoals het vliegenbos. Daar zijn vele trailpaadjes waar je ook heerlijk kunt trainen. Cafe Pompet in het Noorderpark is heerlijk centraal gelegen en ook dicht bij het Javaeiland via het pontje 'Oostveer'.

inhoud

Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor de individuele looptechniek van de deelnemers. Je krijgt feedback over je eigen hardlooptechniek en leert zo hoe je makkelijker, sneller en blessurevrij kunt blijven hardlopen. Wekelijk is er ook een intervalprogramma om zo je hardloopuithoudingsvermogen en snelheid te verhogen.

Elke week wordt er afgesloten met een blok krachtoefeningen van 5-10 minuten.

tests

Eén keer per maand wordt er getest. Deze tests bestaan uit een korte afstand (snel de brug op) of op een lange afstand (rondje Noorderpark). Deze tests doen we om progressie te meten en ter motivatie.

We bieden de trainingen aan op donderdagavond. Hardlooptrainer Dave Baars verzorgt de trainingen. 

trainingsdata en doel

  • vanaf mei: cursus 'sneller worden op de 10 kilometer'
  • vanaf juni: trainen voor de Dam tot damloop

uitgangsniveau

Voor deze hardloopcursussen in Amsterdam Noord vanaf het Noorderpark heb je wél hardloopervaring nodig, maar je hoeft geen snelle loper te zijn. Deze cursussen worden aangeboden voor de niveau's *** en **** (zie hieronder voor de omschrijving hiervan). De trainer organiseert de training zo, dat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkortingVraag ook naar 30% korting voor Young Professional. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
donderdag, 4 april, 2024 - 19:45
Donderdag
sneller worden op de 10 km
Noorderpark vanaf Cafe Pompet
Dave
€ 116,13
donderdag, 4 april, 2024 - 19:45
Donderdag
sneller worden op de 10 km
Noorderpark vanaf Cafe Pompet
Dave
€ 117,03
donderdag, 20 juni, 2024 - 19:45
Donderdag
Dam tot damloop
Noorderpark vanaf Cafe Pompet
Dave
€ 129,15

De trainingen starten vanaf 'Cafe Pompet' midden in het Noorderpark. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

(op) vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 25 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.