bijscholing voor hardlooptrainers

Running Holland organiseert in samenwerking met Trainining Tweaks bijscholingsbijeenkomsten voor hardlooptrainers in Nederland.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor hardlooptrainers, maar ook voor hardlopers die van diepgang houden.

De bijeenkomsten zijn theoretische & praktisch. Ondersteuning is in de vorm van vooraf toegestuurde informatie. Na afloop van elke bijeenkomst is er ruim de tijd om vragen te stellen. Voor de komende periode hebben we de volgende bijscholingsbijeenkomsten gepland. Klik voor meer informatie over specifieke onderwerpen.

kleine groepen
We werken met een maximum aantal van 10 personen, maar verwachten ongeveer 5 deelnemers. Een kleine unieke sfeer waarin je gemakkelijk vragen kunt stellen. De specialisten vinden het prettig als er interactie is tussen hen en de deelnemers. Dus grijp je kans om met deze toppers jouw hardloopkennis te vergroten.

Dave Baars: Hardlooptraining geven is heel erg leuk, maar enorm veelzijdig en daarom zou het kunnen zijn dat een aantal trainerskwaliteiten onderbelicht raken. Dus blijf jezelf bijscholen!

Alle informatie over onderstaande 'producten' van de webshop, vind je op de specifieke webpagina's via de links van hierboven.

Heb je interesse in deze bijscholingen op een ander moment, mail ons dan even.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
maandag, 22 mei, 2023 - 19:00
Maandag
beter aanleren hardlooptechniek
Amsterdamse Bos
Wouter
€ 47,50
maandag, 12 juni, 2023 - 19:00
Maandag
innovaties trainingsleer & inspiratie hoofdprogramma's
Amsterdamse Bos
Wouter
€ 47,51
zaterdag, 18 juni, 2022 - 09:00
Zaterdag
vergroten kennis en kunde hardlooptechniek
Amsterdamse Bos
Dave
€ 75,02
maandag, 20 juni, 2022 - 19:00
Maandag
bijscholing marathonvoorbereiding
Amsterdamse Bos
Dave
€ 74,98
maandag, 26 juni, 2023 - 19:00
Maandag
voeding in de hardloopsport, advies aan de loper
Amsterdamse Bos
Wouter
€ 47,52
zaterdag, 25 juni, 2022 - 09:00
Zaterdag
bijscholing marathonbegeleiding
Amsterdamse Bos
Dave
€ 74,99

Aanmelden kan alleen via de winkel(onlineshop) hierboven, aanmelden kan dus niet via een email. Heb je 3 dagen na je aanmelding nog bevestiging ontvangen, laat het ons dan weten. Maximaal 10 personen worden toegelaten, schrijf je dus snel in.

punten AU licentie

Voor deze bijscholing van 1 dagdeel ontvangen deelnemers 2 licentiepunten op niveau 3. Deelnemers met een AU diploma niveau 3 kunnen vooraf zelf de licentiepunten aanvragen via dit formulier. Laat vooraf even weten of je hier gebruik van wilt maken. 

Sinds 2010 organiseren we hele succesvolle opleidingen tot hardlooptrainer. Zie deze link voor het overzicht van de opleidingen die we binnenkort aanbieden. 

reacties van deelnemers

Leonie: "Ik wilde nog even kwijt dat ik je clinic laatst voor de Just Run trainers heel erg goed en nuttig vond. Zo'n bijscholing houd ons trainers "fris" en daardoor blijven onze trainingen afwisselend en leuk voor de lopers. Ook van de andere trainers hoorde ik positieve geluiden. Ik kijk al uit naar de volgende clinic!"

Mirjam Aghbal: "Hartelijk dank voor de leerzamere inspirerende avond!"

Marcel: "superinteressant deze bijscholing. Ik kreeg bevestigd wat ik al wist en hoopte"

Jaap: "Hallo Dave, bedankt voor de samenvatting en ook het organiseren van de nascholing, weer super geregeld!!"

Hank: "Ik zie uit naar de volgende bijscholing, goed dat jullie dit doen. Vooral op een kleine vereniging waar ik training geef is het lastig om over training geven bij te leren."