Running Holland organiseert hardloopvakanties in Zuid Europa & Zuid Afrika.

Wat bieden we aan? Klik voor meer specifieke informatie de dikgedrukte tekst.

reeds georganiseerd:

reacties van deelnemers:

Aafke: "Hi Running Holland, Het was geweldig! De trainers Kimja en Frank hebben het geweldig gedaan: alles verliep perfect!  Groeten, Aafke"

Renkse: "Ik heb ontzettend veel plezier gehad in Valencia en helemaal tevreden over de trainingen/trainers."

Diderik: "Het was een leuke vakantie - goed geregeld en top begeleiding door de trainers en fysiotherapeut - het was ook een leuke groep - dus top. Benieuwd waar het volgend jaar heen gaat - Athene? Met vriendelijke groeten, Diderik"

Bregje: "Valencia was een geweldige vakantie. Top trainers en organisatie. Heb zelf een PR gelopen 1:53 op de halve dus was heel blij.Groetjes en dank, Bregje"

Kees: "Hee Dave, Supervakantie! Leuke groep, leuke trainers, prima weer."

Tina: "Hallo Dave,Top dagen gehad in Valencia, Heerlijk ontspannen groep, hele fijne kamergenoten, trainingen waren heel goed geregeld en een mooi vast punt op de dag, en Kimja en Frank hebben en oog voor de groepsdynamiek en voor het individu, dikke complimenten voor hen!"

Katinka: "De vakantie was leuk en goed georganiseerd. Fijn dat Frank en Kimja een MTB voor  me hebben geregeld."

Max: "Ik vond het een hele geslaagde vakantie. Bedankt voor de organisatie. De sfeer was relaxed en Kimja en Frank hebben er ales aan gedaan om het voor ons zo leuk mogelijk te maken. Ik heb heel veel waardering voor hun inzet en positieve energie.

Valencia was mooi en de wedstrijd had een enorm spectaculaire finish! Top-ervaring!Dank aan iedereen, de groep, Kimja, Frank en aan jou natuurlijk ook. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar!" Stella: "Het was een hele leuke vakantie; goed opgevangen in de groep, prima locatie/ verblijf en de stad en zee is prachtig naast het hardlopen. Aanwezige fysiotherapeut heeft ervoor gezorgd dat ik ingetaped toch de halve marathon kon uitlopen en ondanks de pijnen aan enkel is het gelukt om met 1:50 over de finish te komen." Gaston: "Hoi Dave, Het was een prima vakantie. Kimja en Frank hebben het enthousiast opgepakt. Ik heb niets negatiefs gehoord.

Bedankt in ieder geval voor het regelen. Groet, Gaston"