Hardloopschool Running Holland organiseert hardloopcursussen sinds 1998. Duizenden beginners hebben leren hardlopen met een glimlach op het gezicht. Ervaren hardlopers hebben bij de trainers van Running Holland nog beter leren lopen. Als je bij onze groepen aansluit, zal je looptechniek verbeteren en zul je sneller worden op de afstanden die je wenst. De meeste groepen zijn gericht op een bepaalde wedstrijd, maar ook als je niet aan deze wedstrijd mee gaat doen, zijn de trainingen prima. Persoonlijke aandacht is een belangrijk aspect in de trainingen van Running Holland. Naast een algemene trainingsschema is het ook mogelijk om persoonlijke begeleiding met een persoonlijk schema te krijgen. We begeleiden je graag op weg naar je uitdagende doel voor dit of volgend jaar. De trainers van Running Holland bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de trainingen. Kernwoorden die belangrijk zijn in hun manier van coachen zijn 'interesse', 'persoonlijke begeleiding'.

We hebben samenwerkingsverbanden met specialisten zoals fysiotherapeuten, voedingscoaches, sportpsychologen en sportartsen. De trainers van Running Holland weten veel en hebben veel ervaring met het geven van hardlooptrainingen, maar we weten ook zeker dat specialisten in meerdere gevallen je op een ander gebied beter kunnen begeleiden.

Running Holland werkt met 20 gespecialiseerde hardlooptrainers. De trainers zijn gediplomeerd. De meeste trainers hebben een achtergrond als gymleraar, bewegingswetenschapper of zijn leraar. Training geven kunnen ze allemaal erg goed. De trainers van Running Holland zijn erg motiverende personen mede omdat ze zelf ook goede en fanatieke hardlopers zijn. 

Opleiding tot hardlooptrainer