Wij bieden naast een volledige opleiding tot hardlooptrainer en bijscholingsbijeenkomsten voor ervaren hardlooptrainers ook losse modules van deze opleiding aan. Je kunt voor één of meerdere van onderstaande onderwerpen kiezen om jezelf te verdiepen. Wanneer jouw eindopdracht als voldoende wordt beoordeeld door de docenten, dan ontvang je hiervoor een deelcertificaat van onze opleiding. De onderwerpen waar je uit kunt kiezen staan op deze pagina per datum van de opleiding genoemd. Zo kun je jezelf onder andere verdiepen in de onderwerpen 'hardlooptechniek', 'aanleren van hardlooptechniek', 'functionele anatomie icm hardlooptechniek', 'schrijven van trainingsschema', 'blessurepreventie' of één van de andere onderwerpen die worden genoemd.

Stappen deelopleiding voor ontvangst deelcertificaat
Een deelopleiding ziet er dan grofweg als volgt uit:
1: Bestuderen en vragen formuleren van betreffende hoofdstuk(ken) van gekozen onderwerp (= hoofdstuk uit ons opleidingsboek).
2: Live presentatie en discussie docent over gekozen onderwerp (1-op-1 of bij de huidige opleidingsgroep).
3: Maken van een praktijkgerichte verwerkingsopdracht.
4: Feedback op deze opdracht van docent.
5: Telefonisch of live bespreken van jouw gemaakte opdracht na gelezen feedback.
6: Ontvangst van het deelcertificaat en optioneel opname in de besloten Facebookpagina van onze hardlooptrainers.

Voorwaarden tot deelname deelcertificaat
Om een van de modules te volgen is er een gewenst uitgangsniveau. Het ingangsniveau is strenger dan de gehele opleiding omdat de module altijd in de context geplaatst moet worden van een groter geheel (het gehele hardlooptrainersvak). Basis achtergrondkennis over het gehele (hardloop)trainersvak is daarbij essentieel om het goed toe te passen in de praktijk. Tevens, met dit uitgangsniveau wordt de kans op het behalen van het deelcertificaat groter. Gewenst uitgangsniveau kan zijn:
- Minimaal 2-3 jaar ervaring als hardlooptrainer óf
- Reeds in bezit van certificaat van een opleiding tot hardlooptrainer óf
- Relevante vooropleiding met raakvlakken trainersvak, zoals CIOS, ALO, fysiotherapie en/of bewegingswetenschappen.

Wat krijg je voor deze module?
- Specifiek praktijkgerichte informatie, feedback, presentatie over jouw gekozen onderwerp binnen de context van het hardlooptrainersvak (optioneel hardlopen binnen triathlon).
- Veel 1-1 contact met de docent.
- Veel meer praktische en theoretische handvatten die direct toepasbaar zijn op jouw klanten/hardlopers.
- 1 of meerdere hoofdstukken van ons trainersboek (optioneel het gehele boek tegen een meerprijs van 35 euro).
- Toegang tot de besloten Facebookgroep met een netwerk met andere trainers en kennisdeling.

Kosten en korting retour
De kosten voor een deelcertificaat bedragen 300-350 euro. Dat is afhankelijk van het gekozen onderwerp. Wanneer je daarna kiest om onze volledige opleiding tot hardlooptrainer te gaan doen, dan ontvang je 100 euro korting op onze opleiding tot hardlooptrainer. Wanneer je er daarna voor kiest om onze personal opleiding tot hardlooptrainer te gaan doen, dan krijg je ook 100 euro korting op deze privé opleiding. Je krijgt 1 of 2 hoofdstukken per gekozen onderwerp per email toegestuurd. Wanneer je kiest om ons volledige opleidingsboek te ontvangen, dan zijn de kosten 35 euro hoger.

Mail, whatsapp of bel ons als je interesse hebt. Direct inschrijven kan ook, meld je dan hier aan