hardloopvakantie Lissabon en halve marathon In maart 2019

klik hier voor een actueel overzicht van alle triathlonvakanties en hardloopvakanties die we organiseren.

In de voorjaarszon hardlopen in Lissabon en daarna deelnemen aan de 21,1 of 7,2 kilometerrace op zondag 17 maart. Ga mee met onze hardloopvakantie!

Running Holland organiseert een hardloopvakantie in Lissabon. Elke ochtend is er een hardlooptraining als vast onderdeel van deze vakantie en de rest van de dag ben je vrij om volop van de stad te genieten. 

Sinds 2006 organiseren we hardloopvakanties en triatlonvakanties in Zuid Europese steden en waren allemaal zeer geslaagd. Steden die we eerder hebben bezocht zijn Barcelona, Lissabon, Sevilla, Rome, Valencia, en Palma de Mallorca. We verwachten ongeveer 30 personen die meegaan. De trainingen zijn 's ochtends en zijn dagelijks op verschillende locaties, langs de 'Rio Tejo' op het prachtige brede strand van Caparica en langs de Atlantische kust. Lissabon is een erg mooie stad waar je heerlijk kan hardlopen, de stad is groot maar niet vies en druk. Lissabon ligt aan de kust en heeft vele mooie pleinen en gezellige buurtjes om te genieten.

's ochtends heerlijk trainen en de rest van de dag genieten van de stad!

data

13-18 maart 2019, 6 dagen van woensdagmiddag tot en met maandag.

hardloopprogramma

de routes waar wordt getraind zijn altijd erg mooi en veilig. We zijn al 3 keer eerder in Lissabon geweest en kennen daarom de mooiste plekjes om hard te lopen.

woensdagmiddag 13 maart 2019: half uur na aankomst : warmlopen, hardoopspel langs monding Rio Tejo en onder 'puente 25 abril'.
donderdagochtend 9.30 uur: met de trein naar Estoril en vanaf daar duurloop terug naar Belem 90'-1u45'.
vrijdagochtend 9.30 uur: met pontje naar Caparica en daar duurloop 70'-80' langs kust en over prachtig strand.
zaterdagochtend 9.30 uur: fietstocht met eventueel gedeeltelijke parcoursverkenning per fiets of .... andere activiteit met de groep.
zondag 17 maart 2019 ?? uur: gezamenlijke warming up en daarna naar start wedstrijd.
maandagochtend 9.30 uur: uitlopen langs Torre de Belem

halve marathon Lissabon en hotel
de start van de halve marathon vindt plaats op de indrukwekkende brug 'puente 25 abril' vanaf daar loop je via de havens richting het oude centrum terug langs de kust, na een keerpunt in een dorpje iets ten westen van Lissabon, is de finish in Belem voor het prachtige Monesterio de Jeronimo. De finish is in het centrum van de wijk Belem, waar ook de hotels/appartementen zijn gelegen waar wij verblijven.

Klik hier om in te schrijven voor de halve marathon van Lissabon

Wat is bij deze reis inbegrepen?

 • vliegticket Amsterdam-Lissabon(vertrek woensdagmiddag 13 maart 2019) en Lissabon-Amsterdam. Terugreis op maandag 18 maart 2019 of terugreis op zondag 17 maart(informeer naar extra kosten voor terugvlucht op zondag 17 maart)
 • 23 kg ruimbagage bij de vluchten
 • 5 overnachtingen(of 4 overnachtingen bij retourvlucht op zondag) in appartementen 'Famous Crows' (reeds vol) hotel Setubalense of in 4 sterren hotel Jeronimos 8. De finish van de halve marathon is op 100 meter van de deur van onze verblijfplaatsen. Dat is natuurlijk ideaal voor na afloop als je bent gefinisht.
 • minimaal 5 hardlooptrainingen en begeleiding van minimaal 2 hardlooptrainers
 • sportdrankje na elke training
 • begeleiding en expertise van fysiotherapeut
 • treinkaartje naar Estoril voor training van donderdag
 • coaching en aanmoedigingen voor en tijdens halve marathon

deze vakantie is exclusief

 • deelname wedstrijd
 • fietshuur (zaterdag) 
 • Pont (oversteek naar Caparica op vrijdag)
 • retour vliegveld - appartement en terug naar vliegveld

Wie gaan er mee?
Trainers  Kimja en Frank en fysiotherapeute Annet, verder Maurice, Marcia, Ad, Sandra, Hanneke, Katinka, Pien, Jeanette, Ageeth, Max, Diederik, Erwin, Rob, Danielle, Marjolijn, Maarten, Leonie, Vincent, Marcella, Ellen, Stella, Gaston, Sandra, en nog 2 plekken open.

informatie bijeenkomst
op zondag 3 maart 2019 organiseren we om 16.00 uur een informatie bijeenkomst in Amsterdam.

kosten

de kosten voor deze reis bedragen ongeveer 648 euro (verblijf in hotel Sutubalense) en ongeveer 886 euro (verblijf in hotel Jeronimos 8). Informeer bij jouw aanmelding naar de exacte prijs. De appartementen van Famous Crows zijn inmiddels volgeboekt.

. 'Jaarleden' Running Holland krijgen 100 euro korting. Na deze datum is aanmelden nog steeds mogelijk maar zijn de kosten waarschijnlijk hoger. Regel jouw inschrijving voor de halve marathon zelf.

aanmelden en uitgangsniveau
aanmelden kan via een email aan ons  met onderwerp 'Lissabon 2019'. Als uitgangsniveau vragen we dat je minimaal 2 keer in de week aan hardlopen doet en dat je minimaal 1,5-2 uur aan een stuk kunt hardlopen.