Trainen voor Egmond halve marathon

Doe je mee met de Egmond halve marathon of de Egmond kwart marathon en wil je een snellere tijd lopen, met een nieuw PR finishen of is het halen van de finish jou prestatie? Schrijf je dan in voor één van de hardloopcursussen Egmond halve marathon bij Running Holland en bereid je optimaal voor op de Egmond halve marathon. De eerst volgende halve van Egmond vindt plaats op zondag 8 januari 2017. 

Deze hardloopcursus start in september. Klik hier voor meer informatie over deze cursussen op 4 verschillende niveaus.

Schrijf je in voor de hardloopcursus Egmond halve marathon en je krijgt hiervoor:

  • 15 hardlooptrainingen van ongeveer 80 minuten bestaande uit een goede warming-up,  blessurepreventie oefeningen, verbeteren van de hardlooptechniek, een uitdagend interval programma en een afsluitende cooling-down.
  • Vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de hardloop cursus duurt.
  • Trainingsschema en informatiestukjes die per mail worden toegestuurd.
  • Een strandtraining (inclusief drankje) en een duintraining.
  • Een professionele gediplomeerde hardlooptrainer.

In aanloop naar de Egmond halve marathon is er een ruim aanbod aan hardloop cursussen. Wij bieden 5 verschillende niveaus aan op 6 verschillende plaatsen in Amsterdam (Vondelpark, Amsterdamse Bos, Westerpark, Oosterpark, IJburg en in het Olympisch Stadion). Onze niveaus:

***** : Heren sub 41’/10km. Dames sub 43’/10km.
**** : Sub 46’/10km voor dames en heren.
*** : Pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen.
** : Minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan ongeveer 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : Voor beginners, geen hardloopervaring.

Je werkt op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie waardoor je sneller wordt en je straks ‘in shape’ aan de start staat bij de Egmond halve marathon.

Klik op de sterren voor de cursussen van de verschillende niveaus voor de Egmond halve marathon voor specifieke informatie over de verschillende hardloopcursussen bij Running Holland:
*2 sterren**3 sterren**4 sterren* of klik een *5 sterren* hardloopcursus aan.

Kortingen hardloopcursus Egmond halve marathon

Als student kun je in aanmerking komen voor 50% studentenkorting. Bekijk hier ook de mogelijkheden voor het jaarlidmaatschap. Wil je 2 keer per week bij Running Holland komen trainen? Dan betaal je slechts 50% voor de tweede hardloopcursus.

Egmond halve marathon

De Egmond halve marathon is de zwaarste halve marathon van Nederland. Zwaar vanwege haar duinen, strand en het grillige weer (sneeuw, ijs, regen en storm). De 44e editie vindt plaats op zondag 10 januari 2016. Het maximaal aantal deelnemers wordt verhoogt naar 17.000 deelnemers. De route start op de boulevard van Egmond aan Zee en loopt via het strand naar Castricum aan Zee. Hier verlaat de route het strand en loopt door de heuvelachtige duinen terug naar Egmond.