Trainen voor de Halve marathon Amsterdam

Is de marathon nog te lang of wil je voor een snelle halve marathon tijdens de Marathon van Amsterdam? Schrijf je dan in voor één van de hardloopcursussen Halve marathon Amsterdam bij Running Holland en bereid je optimaal voor. De eerst volgende Halve marathon Amsterdam vindt plaats op zondag 18 oktober 2015. 

Schrijf je in voor de hardloopcursus Halve marathon Amsterdam en je krijgt hiervoor:

  • 9 hardlooptrainingen van ongeveer 80 minuten bestaande uit een goede warming-up,  blessurepreventie oefeningen, verbeteren van de hardlooptechniek, een uitdagend interval programma en een afsluitende cooling-down;
  • Vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de hardloop cursus duurt;
  • Trainingsschema en informatiestukjes die per mail worden toegestuurd;
  • Een strandtraining (inclusief drankje) en een duintraining;
  • Een professionele gediplomeerde hardlooptrainer.

In aanloop naar de Halve marathon Amsterdam is er een ruim aanbod aan hardloop cursussen bij Running Holland. Wij bieden 5 verschillende niveaus aan op 6 verschillende plaatsen in Amsterdam (Vondelpark, Amsterdamse Bos, Westerpark, Oosterpark, IJburg en in het Olympisch Stadion). Onze niveaus:

***** : Heren sub 41’/10km. Dames sub 43’/10km.
**** : Sub 46’/10km voor dames en heren.
*** : Pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen.
** : Minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan ongeveer 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : Voor beginners, geen hardloopervaring.

Je werkt op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie waardoor je sneller wordt en je straks ‘in shape’ aan de start staat bij de Halve marathon Amsterdam.

Klik hier voor specifieke informatie over de halve marathontraining van de Marathon Amsterdam. 

Kortingen hardloopcursus Halve marathon Amsterdam

Als student kun je in aanmerking komen voor 50% studentenkorting. Bekijk hier ook de mogelijkheden voor het jaarlidmaatschap. Wil je 2 keer per week bij Running Holland komen trainen? Dan betaal je slechts 50% voor de tweede hardloopcursus.

Halve marathon amsterdam

De Halve marathon is de populairste afstand tijdens de Marathon Amsterdam en wordt gelopen door mensen over de hele wereld. Een prachtige route met start en finish in het Olympisch Stadion (Olympische Spelen 1928). De route is een vlak en snel parcours met een historisch karakter. Al lopend loop je onder andere onder het Rijksmuseum en door het Vondelpark heen. Er staan ruim 44.000 mensen over alle afstanden (marathon, halve marathon en 8 km en de kids run) aan de start. 250.000 moedigen alle hardlopers van de Halve marathon Amsterdam aan.