hardloopvakantie Lissabon maart 2023

Running Holland organiseert een hardloopvakantie in Lissabon. Elke ochtend gaan we heerlijk trainen en de rest van de dag ben je vrij om volop van de stad te genieten. 

Sinds 2006 organiseren we hardloopvakanties in Zuid Europese steden, Zuid Afrika, en in Nederland en waren allemaal zeer geslaagd. We verwachten ongeveer 20 personen die meegaan. De trainingen zijn 's ochtends en zijn dagelijks op verschillende locaties, langs de 'Rio Tejo' op het prachtige brede strand van Caparica en langs de Atlantische kust. Lissabon is een erg mooie stad waar je heerlijk kan hardlopen, de stad is groot maar niet vies en druk. Lissabon ligt aan de kust en heeft vele mooie pleinen en gezellige buurtjes om te genieten.

data

8-13 maart 2023, 6 dagen van woensdagmiddag tot en met maandag.

hardloopprogramma

de routes waar wordt getraind zijn altijd erg mooi en veilig. We zijn al 4 keer eerder in Lissabon geweest en kennen daarom de mooiste plekjes om hard te lopen.

woensdagmiddag 8 maart 2023: half uur na aankomst : warmlopen, hardoopspel langs monding Rio Tejo en onder 'puente 25 abril'.
donderdagochtend 9 maart 9.30 uur: met de trein naar Estoril en vanaf daar duurloop terug naar Belem 90'-1u45'.
vrijdagochtend 10 maart 9.30 uur: met pontje naar Caparica en daar duurloop 70'-80' langs kust en over prachtig strand.
zaterdagochtend 11 maart 9.30 uur: fietstocht met eventueel gedeeltelijke parcoursverkenning per fiets of .... andere activiteit met de groep.
zondag 17 maart 2023 ?? uur: gezamenlijke warming up en daarna naar start wedstrijd.
maandagochtend 13 maart 2023 9.30 uur: uitlopen langs Torre de Belem

Halve marathon Lissabon en hotel
De start van de halve marathon vindt plaats op de indrukwekkende brug 'puente 25 abril' vanaf daar loop je via de havens richting het oude centrum terug langs de kust, na een keerpunt in een dorpje iets ten westen van Lissabon, is de finish in Belem voor het prachtige Monesterio de Jeronimo. De finish is in het centrum van de wijk Belem, waar ook de hotels/appartementen (famous crows) zijn gelegen waar wij verblijven.

Klik hier om in te schrijven voor de halve marathon van Lissabon van 2023. 

Wat is bij deze reis inbegrepen?

 • vliegticket Amsterdam-Lissabon(vertrek woensdag 8 maart 2023) en Lissabon-Amsterdam. Terugreis op maandag 13 maart 2023 of terugreis op zondag 12 maart(informeer naar extra kosten voor terugvlucht op zondag)
 • ??kg ruimbagage bij de vluchten
 • 5 overnachtingen(of 4 overnachtingen bij retourvlucht op zondag) in hotel/pension in Belem (wijk van Lissabon). De finish van de halve marathon is op 100 meter van de deur van onze verblijfplaatsen. Dat is natuurlijk ideaal voor na afloop als je bent gefinisht.
 • minimaal 5 hardlooptrainingen en begeleiding van minimaal 2 hardlooptrainers
 • sportdrankje na elke training
 • begeleiding en expertise van fysiotherapeut
 • treinkaartje naar Estoril voor training van donderdag
 • coaching en aanmoedigingen voor en tijdens halve marathon

deze vakantie is exclusief

 • deelname wedstrijd; dus zelf inschrijven voor de halve marathon op zondag 12 maart.
 • fietshuur (zaterdag) 
 • Pont (oversteek naar Caparica op vrijdag)
 • retour vliegveld - appartement en terug naar vliegveld

Wie gaan er mee?
Trainers  Sandra en Frank en velen anderen.

kosten

de kosten voor deze reis bedragen 790 euro. Deze prijs kan nog oplopen als je later boekt. De prijs van 790 euro is gebaseerd op een 2 persoonkamer. Wil je alleen op de kamer, informeer dan naar de prijs (= ongeveer 200 euro meer).

Kortingen

 • 'Jaarleden' Running Holland krijgen 100 euro korting. 
 • Regel je jouw eigen vervoer naar Lissabon en terug naar Amsterdam, dan krijg je 250 euro korting.
 • Regel je eigen verblijfplaats in de wijk Belem, dan krijg je 200 euro korting.

aanmelden en uitgangsniveau
aanmelden kan via een email aan ons  met onderwerp 'Lissabon 2023'. Als uitgangsniveau vragen we dat je minimaal 2 keer in de week aan hardlopen doet en dat je minimaal 1,5-2 uur aan een stuk kunt hardlopen.