hardlooptrainingen voor kids

klik hier voor de juiste pagina met actueel aanbod voor hardlooptrainingen voor kids.

hardlooptrainingen voor kinderen van Running Holland zijn erg leuk, gevarieerd en erg leerzaam. Deze looptrainingen zijn bedoeld om beter te leren lopen, sterker te worden en om vrienden te maken. De hardlooptrainingen zijn  voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar. Er worden verschillende leeftijdgroepen gemaakt. Wanneer de kinderen trainen, is er tegelijkertijd een groep voor volwassen bezig. Zodoende kunnen ouders en kinderen samen naar de training toe gaan terwijl ze niet in dezelfde groep trainen. Ideaal dus! De trainingen vinden plaats op zaterdags en op woensdagmiddag. De trainingen op zaterdagochtend vinden plaats in het Amsterdamse Bos of Olympisch Stadion en de trainingen op woensdagmiddag vinden plaats in het Vondelpark vanaf ...

wolven en leeuwen

We leren de kinderen over jaagtechnieken van wolven en leeuwen. Wolven putten hun prooi uit en winnen op duurvermogen. Leeuwen zijn gewoon heel snel en hebben veel baat bij een snelle start en topsnelheid. Het idee van onze trainingen is dat de kinderen zowel sneller worden op de sprint als op de lange afstand. Beiden facetten worden getraind.

spelsporters

de trainingsvormen zijn ideaal voor spelsporters omdat zowel op starten, topsnelheid en duurvermogen wordt getraind.

inhoud trainingen

de trainingen worden geschreven door Dave Baars. Dave Baars is afgestudeerd ALO-er en is ruim 7 jaar werkzaam geweest als gymleraar op basisscholen in Amsterdam. Daarnaast is Dave sinds 1994 hardlooptrainer en heeft hij veel ervaring met het geven van looptrainingen aan (jeugd)voetballers (oa AFC) en jeugdhockeyers (oa Hurley). Alle trainingen zijn zeer gevarieerd, erg leerzaam en gewoon hartstikke leuk.

De trainingen duren ongeveer 75 minuten en worden als volgt opgebouwd.

  • maximaal 5 minuten warmlopen
  • spel
  • kracht- en coordinatieoefeningen
  • spel
  • starts, sprints en looptechniek
  • duurvermogen (10-15 minuten) in spelvorm in de vorm van intervallen of als duurloop
  • estafette's of andere wedstrijdvormen

ouders trainen tegelijkertijd

ouders  kunnen op zaterdags tegelijkertijd meedoen met een andere loopgroep met andere ouders en volwassenen. Deze groepen starten tegelijkertijd vanaf dezelfde locatie. Ideaal dus voor ouder en kind. Je gaat samen naar de training, traint ieder apart en je bent weer ongeveer gelijk klaar om samen naar huis te gaan. Ouders betalen hetzelfde bedrag als hun kinderen voor dezelfde periode.
 

Kosten en aanmelden

Aanmelden voor deze trainingen kan per 6 weken. Een tweede kind van hetzelfde gezin betaalt slechts 50%. Meld je kind sowieso aan voor deze trainingen,dus ook als jaarlid. Ouders met een stadspas betalen slechts 50% voor de deelname van hun kind.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
donderdag, 7 mei, 2020 - 16:00
Donderdag
sneller worden met hardlopen
Olympisch Stadion
Dave
€ 60,01

later instromen

wilt u later instromen bij een van de cursussen? Dat kan en wordt ook veel gedaan door anderen. U betaald alleen voor het resterende deel van de cursus. Laat even weten via info@runningholland.nl als u gebruik wilt maken van deze instroommogelijkheid.

inhalen en trainingsdata

Heb je een training gemist, dan kun je inhalen op een andere dag zolang de cursus duurt.

De nieuwe cyclus vanaf 30 september wordt op de volgende woensdagen gegeven in het Vondelpark:

zie deze link voor actuele informatie.

Heeft  u nog vragen, laat het ons weten. Dit zijn onze contactgegevens

reacties deelnemers

"Het was leuk om mee te doen zaterdag en Camiel was helemaal enthousiast over de kidstraining.Deze hardlooptrainingen voor kinderen zijn precies wat we zochtend"