online opleiding tot hardlooptrainer

Kun je niet wachten tot de start van de opleiding. Ben je heel gretig en wil je heel graag al starten met onze opleiding tot hardlooptrainer? Dat kan, zonder extra kosten, we vragen alleen een aanbetaling. Dit online deel van de opleiding is ook bedoeld voor hardlopers/hardlooptrainers die aan onze opleiding willen snuffelen. 

Wat houd de online start van de opleiding in?

A-je krijgt ons opleidingsboek alvast per post toegestuurd.

B-Je leest de eerste hoofdstukken van het boek en maakt hier samenvattingen van zoals we in hoofdstuk 1 beschrijven.

C-Voordat je een hardloopvideo van jezelf toestuurt (D), maak je een ruime samenvatting van hoofdstuk 3.

D-Je stuurt ons een filmpje van jezelf (zijaanzicht, minimaal 10 seconden, dus met meerdere keerpunten & vooraanzicht waarbij je als loper zo lang mogelijk recht op de camera afloopt waarop wij jou duidelijk kunnen zien hardlopen (zo groot mogelijk in beeld met je gehele lichaam).

E-Daarvan maken wij een techniekanalyse en dat sturen we je per whatsapp of per email naar je retour.

F-Vervolgens maak je, na het lezen van opdracht 3 en het kijken van de kennisclip, opdracht 2. Deze opdracht is het maken van een hardlooptechniek analyse van een andere hardloper aan de hand van een foto of aan de hand van een filmpje.

Ontvang alvast ons zelf geschreven opleidingsboek

Ons opleidingsboek is geschreven door 4 ervaren docenten en zeer ervaren hardlooptrainers. Deze 'bijbel voor hardlooptrainers' is geschreven door echte praktijkmensen met hun specialistische kennis op subonderwerpen van hardlopen.  Wanneer je de aanbetaling hebt gedaan en je ons jouw adres hebt laten weten, dan komen we het boek langsbrengen of sturen we het per post naar je toe.

Dit aanbod van dit online deel is zonder extra kosten en gaat ook niet ten koste van het aantal 'live' bijeenkomsten. We bieden dit puur aan zodat jullie alvast kunnen starten. Dat vinden hardlopers namelijk heel prettig. We vragen een aanbetaling van 200 euro. Dit is dus tevens de korting die je daarna krijgt als je voor de volledige opleiding betaalt.