Rome

Running Holland organiseert een hardloopvakantie in en rond Rome. Elke ochtend is er een verplichte training en de rest van de dag ben je vrij om volop van de stad te genieten. Op zondag 15 februari organiseren we om 16.00 uur een kennismakingsbijeenkomst waarbij deelnemers elkaar leren kennen en de trainers alle informatie geven die gewenst is.

Sinds 2006 organiseren we hardloopvakanties in Zuid Europese steden en waren allemaal zeer geslaagd. Steden die we eerder hebben bezocht zijn Barcelona, Lissabon, Sevilla en Valencia. In het najaar van 2015 organiseren we een triathlonvakantie.

loopprogramma Rome

de routes waar wordt getraind zijn altijd erg mooi en veilig. De trainers reizen in november 2014 naar Rome om daar de mooiste routes te verkennen en ook alvast om hotels te checken en te testen.

woensdag 25 februar 16.00 uuri: kennismakingstraining in spelvorm
donderdag 9.30 uur: duurloop 60-80' in en rondom Villa Borgese (stadspark aan de rand van het centrum in Rome)
vrijdag 9.30 uur: duurloop Lido di Ostia naar .... kust/strand route
zaterdag 9.30 uur: verkenning parcours 21,1 km per fiets
zondag 1 maart: 8.30 uur gezamenlijke warming up, daarna gezamelijk naar start
maandag 2 maart 9.30 uur: rustige hersteltraining met vele losmakende oefeningen

Wat is bij deze reis inbegrepen?

  • vliegticket Amsterdam Rome(vertrek woensdag 25 februari) en Rome Amsterdam (maandag 2 maart)
  • 5 hotelovernachtingen. We verblijven in een hotel in Lido di Ostia (buiten Rome). Dit is de prachtige historische stadshaven van Rome waar ook de halve marathon van zondag 1 maart finisht.
  • startnummer 21,1 km van Rome op zondag 1 maart 2015
  • minimaal 4 hardlooptrainingen en begeleiding van minimaal 2 hardlooptrainers
  • sportdrankje na elke training
  • begeleiding en expertise van fysiotherapeut
  • vervoer van Lido di Roma naar start halve marathon.
  • busretour van Lido di Roma naar Vila Borghese (training donderdag)
  • coaching en aanmoeidingen voor en tijdens halve marathon

Wie gaan er mee?
Trainster Kimja, trainer Frank, Fysiotherapeut Tjalling, Rob, Sandra, Maurice, Marjolein, Harald, Hans, Judith, Cees Harm, Danielle, Marleen, Jan, Monique, Vincent, Sara, Jan, Jeroen, Jeanet, Evelyn, Elaine, Aart, Igor, Maarten, Ewtout, Marleen, Mirdanda

kosten, aanmelden en meer informatie

de kosten voor deze vakantie bedragen ongeveer 570 euro en zijn opvraagbaar. Wanneer je jezelf inschrijft voor de halve marathon (zie http://www.romaostia.it/?lang=en) dan ontvang je 50 euro korting. De kosten voor deelname aan de halve marathon van Rome bedragen minder dan 50 euro. jaarleden van Running Holland krijgen 100 euro korting.

Aanmelden voor deze vakantie kan door een email te sturen naar info@runningholland.nl . Uiteraard kun je ook mailen als je vragen hebt.

reacties deelnemers

Vincent: "Even een compliment van mij voor het RH-team (Kimja, Frank en Tjalling). Ze hebben het perfect gedaan! De Rome-reis was, wat mij betreft een enorm succes!  Ik heb een geweldige tijd gehad! En ook nog een pr gelopen..

Veni, vidi, vici!

Ciao,
Vincent"

Harald: "Ja, Rome was fantastisch, mooie stad lekker weer , leuke mensen en lekker gelopen."