triathlonvakantie

klik hier voor een actueel overzicht van alle triathlonvakanties en hardloopvakanties die we organiseren.

Running Holland organiseert een triathlonvakantie aan de Middellandse Zee. Sinds 2005 organiseren we al triathlonvakanties en hardloopvakanties in Zuid Europa in steden als Rome, Barcelona, Lissabon, Valencia, Ibiza en Sevilla. Dit jaar organisen we een triathlonvakantie in het geweldige Spanje (omgeving San Javier). De eerste dagen trainen we heerlijk in het Spaanse zonnetje zodat we op zondag daadwerkelijk mee gaan doen aan een echte triathlon. Je kan kiezen voor een van de volgende afstanden. Olympisch afstand, 1/8 triathlon of supersprint (1/16 triathlon). Deze vakantie is ook bedoeld voor sporters die hun eerste triathlon willen gaan doen, maar ook ervaren snelle triatleten zijn welkom. We organiseren de trainingen zo, zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Trainster Marijke Zeekant is wereldkampioene triathlon en gymlerares en kan daarom alle niveau's goed motiveren en begeleiden.

Het idee van deze triathlonvakantie is om 's ochtends heerlijk te trainen en de rest van de dag te genieten van het mooie Spanje en met name van de oktoberzon die in Spanje nog heerlijk warm is.

programma

4 oktober-8 oktober 2018

donderdag 4 oktober 15.00 uur: lange fietstocht van ongeveer 3 uur & kennismaking met andere deelnemers.

vrijdag 5 oktober 9.30 uur: koppeltraining. Zwemmen en hardlopen. Er wordt gezwommen op de plek waar zondag de wedstrijd wordt gehouden. Dit is in de Middelandse Zee aan de kust van San Javier waar niet of nauwelijks golfslag aanwezig is. Ook de looptraining doen we gedeeltelijk op het parcours van de triathlon.

zaterdag 6 oktober 9.30 uur: laatste training met zowel zwemmen, fietsen als hardlopen en wedstrijdbespreking. Daarna gezamenlijk ophalen van startnummer.

zondag 7 oktober:  gezamenlijke warming up en deelname aan een van de volgende afstanden

8.00 uur: start Olympisch afstand (1,5 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen)

10.30 uur: start sprint (750m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen)

12.00 uur: start supersprint (1/16 triatlon)

Na afloop picknick en uitwisselen van ervaringen.

maandag 8 oktober: terug naar Amsterdam

begeleiding

de trainingen in Spanje (San Javier en omgeving)  worden gegeven door ervaren triatlete Marijke Zeekant(meervoudig wereld kampioene). Verder gaat er een fysiotherapeut mee die dagelijks bij de trainingen aanwezig is en begeleiding geeft wanneer nodig.

voorbereidingstraining

Als kennismaking en om nog veel van Marijke te leren organiseren we op een zondagochtend in september een triatlontraining. Deze training is gratis voor deelnemers van onze triatlonvakantie. Deze training vindt plaats bij de Ouderkerkerplas nabij Ouderkerk aan de Amstel.

De training vind plaats op zondagochtend ..... september(datum wordt later bekend gemaakt)

kosten en Aanmelden

De kosten voor deze vakantie bedragen 683 euro. Dit is een vroegboekactie en gegarandeerd voor aanmelden en betalen tot en met 31 maart 2018. Deze prijs is op basis van een 2 persoonskamer met uitzicht op zee. Voor een 1 persoonskamer bedragen de kosten 30 euro meer. Daarna zullen de kosten voor deze vakantie vermoedelijk toenemen (ivm hogere vliegkosten). Jaarleden van Running Holland krijgen 100 euro korting.

Deze vakantie is inclusief

  • retourvlucht Amsterdam-Alicante.
  • 4 nachten verblijf in hotel aan strand op nog geen kilometer van start en finish met kamers met uitzicht op zee (uitzicht op zee is niet zeker voor 1 persoonskamers)
  • trainingen terplekke in Spanje (zie programma)
  • een drankje na elke training
  • inclusief begeleiding en coaching van trainers en fysiotherapeut.
  • huur van racefiets (geef de maat van jouw frame of lichaamslengte bij jouw aanmelding door)
  • busrit op donderdag 4 oktober 'vliegveld-hotel' en op maandag 8 oktober 'hotel-vliegveld'

deze triatlonvakantie is exclusief

Wie gaan er mee?

Ongeveer 20 fanatieke en miner fanatiek triathleten en Marijke Zeekant (trainster).

Aanmelden voor deze vakantie kan via onze contactgegevens.

Inschrijven voor de triathlon zelf kun je alvast doen via deze link. 

Heb je vragen over de triathlon, dan kun je de organisatie in Spanje mailen via info@whitegoforit.net

Telefoonnummers in Spanje van de organisatie: (+34) 966 37 60 02