Valencia

klik hier voor een actueel overzicht van alle triathlonvakanties en hardloopvakanties die we organiseren.

In de voorjaarszon hardlopen in Valencia en daar deelnemen aan het WK halve marathon. Ga mee met onze hardloopvakantie!

Running Holland organiseert een hardloopvakantie in Valencia. Elke ochtend is er een hardlooptraining als vast onderdeel van deze vakantie en de rest van de dag ben je vrij om volop van de stad te genieten. Op zondag 11 maart 2018 organiseren we om 16.00 uur een kennismakingsbijeenkomst waarbij deelnemers elkaar leren kennen en de trainers alle informatie geven die gewenst is.

Sinds 2006 organiseren we hardloopvakanties en triatlonvakanties in Zuid Europese steden en waren allemaal zeer geslaagd. Steden die we eerder hebben bezocht zijn Barcelona, Lissabon, Sevilla, Rome, Valencia, en Palma de Mallorca. We verwachten ongeveer 30 personen die meegaan. In het najaar van organiseren we een triathlonvakantie.

loopprogramma Valencia

de routes waar wordt getraind zijn altijd erg mooi en veilig. We zijn al in Valencia geweest en kennen daarom de mooiste plekjes om hard te lopen.

woensdag 21 maart 2017 16.00 uur: kennismakingstraining + lange duurloop 70-90' door park (jardines del Turia)

donderdag 22 maart 9.30 uur: duurloop 60-80' in natuurgebied Albufera.

vrijdag 23 maart: 9.30 uur: duurloop 50-70' naar en op het strand.

vrijdagmiddag 17.00 uur parcoursverkenning per fiets

zaterdag 24 maart 9.30 uur: 20' loslopen, losmaakoefeningen en mentale tips

zaterdagavond ?? uur start halve marathon en eventueel 10 km

zondag 25 maart 2018: 9.30 uur gezamenlijke fietstocht door de stad

maandag 26 maart 9.30 uur: rustige hersteltraining met vele losmakende oefeningen op het strand

Wat is bij deze reis inbegrepen?

 • vliegticket Amsterdam-Valencia(vertrek woensdagochtend 21 maart 2018) en Valencia-Amsterdam (maandag 26 maart 2018 of terugreis op zondag 25 maart)
 • 15 kg ruimbagage bij de vluchten
 • 5 overnachtingen(of 4 overnachtingen bij retourvlucht op zondag) in appartement. We verblijven in hotel appartement Valenciaflats (ciudad de las ciencias). De start en finish van de halve marathon zijn op een paar 100 meter van de deur van het de apartementen. Dat is natuurlijk ideaal voor zowel de start als voor na afloop als je bent gefinisht.
 • minimaal 5 hardlooptrainingen en begeleiding van minimaal 2 hardlooptrainers
 • sportdrankje na elke training
 • begeleiding en expertise van fysiotherapeut
 • busretour naar natuurgebied Albufera voor training van donderdag
 • coaching en aanmoeidingen voor en tijdens halve marathon

deze vakantie is exclusief

 • deelname wedstrijd
 • fietshuur
 • retour vliegveld - apartement

Wie gaan er mee?
Trainers  Kimja en Frank en fysiotherapeut en vele anderen 

uitgangsniveau

Als uitgangsniveau vragen we dat je minimaal 1,5 uur aan een stuk kunt hardlopen en dat je gewend bent om 3 keer per week hard te lopen.

wedstrijd 21,1 km in Valencia (tijdens WK halve marathon)

onze appartementen liggen weer op een fantastische locatie. Vorig was de start/finish op nog geen 10 meter van het hotel. Dit jaar is er slechts een paar honderd meter afstand tussen onze verblijfplaats en de start/finish.

Kosten voor de deelname aan deze halve marathon zijn niet bij de prijs inbegrepen. Schrijf je daarom zelf in om aan deze prachtige wedstrijd mee te doen. Via deze link vind je alle informatie over de halve marathon die wij op zaterdagavond 24 maart gaan doen. Inschrijven kan via deze link. De kosten voor deze wedstrijd bedragen 38 euro (35 euro + 3 euro daglicentie).

Uniek aan deze wedstrijd is dat het onderdeel is van het officiele WK halve marathon

Loop je bij voorkeur 10 kilometer ipv 21,1 km? Op km 10 van het parcours staan wij weer met een Running Holland beachflag. Als alle 10 kilometer lopers daar zijn gefinisht, dan wordt er gezamenlijk teruggewandeld. Het 10 km punt is ongeveer 2 km verwijderd van onze apartementen waar we verblijven.

kosten, aanmelden en meer informatie

de kosten voor deze vakantie bedragen (aanmelden en betalen tot en met 28 februari 2018):

 • ongeveer 690 euro op basis van een apartement voor 5 personen. (appartement heeft 2 slaapkamers met elk 2 bedden en daarnaast een slaapbank in de woonkamer) met een terugvlucht op zondagavond.
 • ongeveer 730 euro op basis van een apartement voor 5 personen. (appartement heeft 2 slaapkamers met elk 2 bedden en daarnaast een slaapbank in de woonkamer) met een terugvlucht op maandagavond.

Deze kosten gelden bij een aanmelding en betaling tot en met 30 januari 2018. 

Na deze datum worden de kosten waarschijnlijk hoger vanwege de hogere kosten voor een vlucht.  Jaarleden van Running Holland krijgen 100 euro korting op deze hardloopvakantie.

Aanmelden voor deze vakantie kan door een email te sturen naar info@runningholland.nl . Uiteraard kun je ook mailen als je vragen hebt.

foto boven: fantastisch uitzicht op ciudad de las artes y ciencias. (ons appartement ligt op 100 meter afstand van deze plek).
foto onder: hardlopen in het 7 km lange stadspark 'jardines del Turia'. Midden in de stad, maar geluidsloos en schoon. Dit park ligt in een rivierbedding op 100 meter van onze apartementen... Komen we haar ook tegen?