We hebben weer heerlijke shirts te koop

super kwaliteit

Deze winter hardloopshirts zitten strak en zijn gevoerd en zijn van erg goede kwaliteit. 6 jaar geleden hadden we dezelfde shirts (wit en zwart) verkocht en deze worden nog steeds door vele hardlopers van Running Holland gedragen.

Ze zijn voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in de kleuren zwart-blauw en blauw-wit. (zie foto hieronder)

Je kan ze dragen bij lage buitentemperaturen en zelfs bij temperaturen rond het vriespunt, zijn ze nog warm genoeg om in hard te lopen. Is het onder nul en waait het, dan moet je er ook een jasje bij dragen.

bestellen en betalen

bestellen en betalen kan alléen online via deze pagina. Maak ajb alle stappen van dit betaalproces af, dus doe ook de laatste klik nadat je de betaling hebt gedaan.

Geef na je bestelling via de website even apart je maat en kleur door. Dat kan door een email (info@runningholland.nl) aan ons te sturen onderwerp 'shirt'. Deze shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL, XXL. Beschikbare kleuren: zwart-blauw (zie foto Dave, maat L) of blauw-wit (zie foto Teatske). !!Dames let op!!, Teatske draagt op de foto een M, maar deze is iets te groot voor haar.

De prijs is zo laag omdat er achterop een logo van Running Holland staat en we je graag met dit shirt zien lopen.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
zondag, 31 januari, 2016 - 23:00
Maandag
heerlijk warm in de winter
overal te dragen
..
€ 28,00

Deze shirts worden in de winkel voor een prijs van 44,95 euro verkocht. We kunnen deze shirts eenmalig voor veel minder aanbieden. 

reacties gebruikers

Rosa:  "Fijn, nog zo'n shirt!

Ik wil graag maat M in zwart-blauw."