Running Holland & Training Tweaks organiseren bijscholingsbijeenkomsten voor hardlooptrainers. De docenten hebben bergen met praktijkervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste onderzoeken in deze specifieke tak van sport. Op deze pagina vind je het overzicht van de bijscholingsbijeenkomsten met de onderwerpen 'voeding' en 'trainingsleer'. De bijeenkomsten zijn veelzijzig (praktijk & theorie) en duren ongeveer 4 uur. 

maandag 12 juni - innovaties trainingsleer & inspiratie hoofdprogramma's

Opleider: Wouter Dijkshoorn
Locatie: Amsterdam
Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: 47,50 Euro (oud HIO's: 35 Euro)
  Running Holland en Training Tweaks organiseren een bijscholing voor hardlooptrainers over het onderwerp trainingsleer. Tijdens onze opleiding komt dit aan bod. In deze bijeenkomst maken we een verdiepingsslag waarbij we specifiek ingaan op 2 verschillende manieren van trainingsopbouw bij een loper, namelijk polarized en threshold opbouw en een mix daarvan. Met deze bijeenkomst kun je vervolgens gerichter een loper individueel adviseren over de trainingsopbouw.

maandag 26 juni voeding in de hardloopsport, advies aan de loper

26 juni - voeding in de hardloopsport, advies aan de loper
Opleider: Wouter Dijkshoorn
Locatie: Amsterdam
Tijd: 19.00-22.00 uur
Kosten: 47,50 Euro (oud HIO's: 35 Euro)
  Running Holland en Training Tweaks organiseren een bijscholing voor hardlooptrainers over het onderwerp voeding. Hoe langer de afstand, hoe belangrijker het aspect voeding wordt tijdens inspanning. In deze bijscholing gaan we dan ook in op hoe je als trainer de lopers kan laten trainen met voeding gericht op een marathon of een ander duursport evenement. Daarnaast richten we ons ook op concrete adviezen aan lopers rondom de trainingsmomenten. Na deze bijeenkomst kun je jouw lopers gerichter adviseren voor, tijdens en na de training maar ook richting een evenement.
 Heb je interesse in deze bijscholingen op een ander moment, mail ons dan even. 

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
maandag, 12 juni, 2023 - 19:00
Maandag
innovaties trainingsleer & inspiratie hoofdprogramma's
Amsterdamse Bos
Wouter
€ 47,51
maandag, 26 juni, 2023 - 19:00
Maandag
voeding in de hardloopsport, advies aan de loper
Amsterdamse Bos
Wouter
€ 47,52

aanmelden en kosten; korting voor oud HIO's

De kosten voor deze bijscholingsbijeenkomsten bedragen 47,50 euro per sessie. Voor oud HIO's die bij ons de opleiding hebben gedaan bedragen de kosten 35 euro.  De bijscholingssessie wordt op  verschillende momenten aangeboden, zowel op vrijdagavond als op zaterdagochtend.  Aanmelden gaat per email als je oud HIO bent en gebruik wilt maken van de korting. We vinden het fijn als je na jouw aanmelding even een email naar ons stuurt met een korte introductie van jezelf en met jouw woonplaats/vereniging.

Korting op volledige opleiding tot hardlooptrainer: Wanneer je deze bijscholing doet krijg je dit betaalde bedrag als korting terug als je de volledige opleiding tot hardlooptrainer bij ons doet.

Bij jou op de club ook bijscholing voor hardloptrainer?

 Laat het ons vooral weten als je het fijn zou vinden als we deze bijscholing bij jou op de club ook gaan aanbieden. Dat doen we graag. Laat het even weten via onze contactgegevens.  

punten AU licentie

Voor deze bijscholing van 1 dagdeel ontvangen deelnemers 2 licentiepunten op niveau 3. Deelnemers met een AU diploma niveau 3 kunnen vooraf zelf de licentiepunten aanvragen via dit formulier. Je kunt de aanvraag hiervoor dus zelf doen. 

Kijk hier ook voor opleidingen voor hardlooptrainer.