Uw bedrijf bij sport371?

Running Holland is een van 17 sportbedrijven die gebruik maakt van sport371. Naast Hardloopschool Running Holland huren de volgende sport- of sportgerelateerde bedrijven bij sport371.
Natural Born Runners, Osteo-med, Amstel Fysio, Amsterdam personal training, Wilson work, power hour, Amstel Fysio ea

Sportcentrum

sport371 is een multifunctioneel sportcentrum voor buitensporters naast het Vondelpark en is ook prima geschikt als binnensportplaats. Het is gelegen aan de Overtoom en daarom ideaal om te gebruiken als startpunt voor trainingen in het Vondelpark. In sport371 is een sportwinkel met sportartikelen zoals sportkleding en sportvoeding en er is een ruime plek om na afloop van de training even na te genieten met een drankje bij de versbar. U kunt de inhoud van de praktijktrainingen verbeteren met een theoretische onderbouwing door na afloop van de training gebruik te maken van de presentatieruimte.
Daarnaast is er materiaal voor sporters zoals bootcampers, 45 kluisjes, een oefenruimte, toiletten en douches, een kantoorruimte en een behandelruimte voor (para)medici zoals fysiotherapeuten en sportartsen.

De locatie aan de Overtoom wordt gebruikt door meerdere bedrijven die zich bezighouden met sport. sport371 is op zoek naar andere sportieve bedrijven die deze locatie ook willen gebruiken voor binnensporten of als verzamelplaats voor buitensport. Bent u al bekend met de zeer gunstige belastingsregels wanneer u als sportondernemer een sportlocatie huurt?

De verschillende sportondernemers verwijzen naar elkaar door. Zo wordt het sportondernemen in een pand nog aantrekkelijker.

Flexplek

Binnen sport371 zit ook nog een aparte ruimte speciaal ingericht als 'flexplek kantoorruimte'. Hier kunt u in alle rust werken. U heeft een prima locatie van 19 vierkante meter waarin uw gebruik kan maken van alle faciliteiten die hierin aanwezig zijn zoals, wifi, printer, presentatieruimte, beamer.

Meer informatie

Als u interesse heeft in het gebruiken van het pand voor uw onderneming als werkplek of als verzamelplek voor uw buitensporters dan willen wij graag met u in gesprek gaan. In dit gesprek krijgt u meer informatie over het sportcentrum en krijgt u de gelegenheid om meer informatie over uw bedrijf te geven. Tevens krijgt u meer informatie over de prijzen van het gebruiken van het pand. Deze zijn onderhandelbaar. Een afspraak maken kan door middel van een mail te sturen naar: info@sport371.nl of te bellen met Dave Baars: 06 - 83 23 35 46.

Sport371
Overtoom 371
1054 JN Amsterdam
Geef locatie weer

Cursus najaarmarathon

Opleiding tot hardlooptrainer