Trainen voor een snelle 10 km in juni

Instromen bij deze cursus kan nog. De kosten bedragen per week:
77 euro per week 16-21 april.
68 euro per week 23-28 april
59 euro per week 30 april-5 mei
45 euro per week 7 mei-12 mei
Mail even met ons om te laten weten in welke week je wilt instromen. 

klik voor cursussen 'sneller worden' van het niveau **(2 sterren),  ***(3 sterren) en ****(4 sterren)

Running Holland organiseert een cursus om sneller te worden op een 10 kilometerwedstrijdje. Sneller worden is niet eenvoudig. Bij een verkeerde trainingsopbouw liggen blessures op de loer. Verder is er veel onwetendheid over de juiste trainingsintensiteit om sneller te worden. Ook van langzaam hardlopen kun je sneller worden! Bij deze cursus zal je sterker worden, zal jouw looptechniek sterk verbeteren en neemt ook de kennis over trainingsmethodes toe. Tijdens de trainingen worden oa intervalprogramma's gedaan met de juiste opbouw qua snelheid en intensiteit. Je wordt persoonlijk begeleid opweg naar een een snelle race in juni in Amsterdam. Tijdens de laatste weken van deze cursus wordt er tijdens de groepstrainingen ook ingegaan op wedstrijdtactiek en doen we mee aan oefenwedstrijdjes. Er worden gedurende 10 weken traininingen aangeboden plus een strandtraining en 1 pittige intervaltraining in de duinen op zaterdagochtend. Trainingen kunnen altijd worden ingehaald op een andere dag. Je kan ook trainingen inhalen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of bent geweest. Heb je minder loopervaring, dan kun je je ook aanmelden voor een cursus van het niveau **. Onderdeel van deze cursus zijn de Running Holland Championships die worden gehouden op zaterdag 9 juni.

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting of 30% young professionals korting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

De laatste trainingen worden gegeven in week 24, vanaf maandag 4 juni tot en met donderdag 7 juni. Op zaterdag 9 juni zijn er geen trainingen, maar wordt er wel meegedaan aan de Running Holland Championships.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 3 april, 2018 - 19:45
Dinsdag
sneller worden op de 10 km
Amsterdamse Bos
Dave
€95,55 

We hebben ook hardloopcursussen op doordeweekse ochtenden!

Tijdens de duintraining van zatredag 26 mei is er geen training in het Olympisch Stadion en Amsterdamse Bos. Tijdens de strandtraining van zaterdag 14 april is er geen training in het Vondelpark

De *** groep die op maandag 9 april in het Vondelpark start, verhuist per maandag 7 mei naar het Amsterdamse Bos

De trainingen in het Vondelpark starten vanaf sport371 aan de Overtoom 371. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

  • 10 trainingen op uw voorkeursdag
  • een strandtraining op zaterdag  14 april
  • drankje na de strandtraining
  • een duintraining op zaterdag 26 mei
  • coaching en aanmoedingen tijdens oefenwedstrijdjes en tijdens de afsluitende 10 km wedstrijd die we samen doen
  • trainingsschema en blogs en vlogs
  • deelname aan de Running Holland Championships op zaterdag 9 juni

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.