cursus Dam tot damloop

Instromen bij deze cursus kan nog per:
week 3: 2-7 juli voor 94 euro
week 4: 9-14 juli voor 86 euro
week 5: 16-21 juli voor 79 euro

Klik hier voor cursussen Dam tot damloop van de niveau's **(2 sterren)***(3 sterren) en *****(5 sterren).

**** lopers lopen met een snelheid van ongeveer 12,5-15 km/u.

Running Holland organiseert 4 sterren (****) cursussen ter voorbereiding op de Damloop (17 september 2017) voor hardlopers die  deze mooiste 10 Engelse mijl van Nederland willen lopen. Train je voor een andere wedstrijd, doe dan gewoon mee met deze hardloopcursus, want de trainingen zijn inhoudelijk zo goed dat het ook voor andere lange afstandswedstrijden zeer goede voorbereidingen zijn. Ben je nog op zoek naar een startnummer voor de Dam tot damloop, laat het ons dan weten. De hardlooptrainingen van het niveau 3 sterren worden zowel in het Amsterdamse Bos, Vondelpark, Westerpark, In Oost langs de Amstel, Diemerpark vanaf IJburg als op het Java eiland aangeboden. Je werkt op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie en sta je straks 'in shape' aan de start. Deze hardlooptrainingen in voorbereiding op de Dam tot damloop zijn inhoudelijk erg interessant. Je ontwikkeld een betere looptechniek, je wordt sneller en sterker en daarnaast leer je ook over het goed indelen van de wedstrijd. Er zijn 13 trainingen en een strandtraining en een duintraining.

startnummer Dam tot damloop nodig

Het is erg lastig om aan een startnummer voor de Dam tot damloop te komen. Daarom bieden wij cursussen aan in combinatie met een startnummer. Zo ben je én goed voorbereid op de Dam tot damloop en daarnaast kun je gegarandeerd meedoen. Kies hier beneden dan voor de optie van 160 euro en laat ons even weten welke cursus je wilt gaan doen. 

start vanaf april of mei?

Wil je al eerder dan juni beginnen met jouw voorbereiding op de 16,1 km van de Dam tot damloop? Dan raden we aan vooraf in de maanden april en mei de cursus 'sneller worden op de 10 km' te doen. Dit is een uitstekende manier om jezelf voor te bereiden op de Dam tot damloop van 2017.

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting:

Wanneer je een tweede keer per week bij ons wilt komen trainen, dan betaal je slechts 50% voor de tweede cursus.

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting of 30% young professionals korting.  Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

De laatste trainingen worden gegeven in de week van de Dam tot damloop, van maandag 12 september tot en met zaterdag 16 september.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
maandag, 18 juni, 2018 - 19:45
Zondag
startnummer Dam tot damloop + cursus
naar keuze
hangt af van keuze
€150,00 
dinsdag, 19 juni, 2018 - 19:45
Dinsdag
Dam tot damloop (****)
Amsterdamse Bos
Geart Jan
€111,00 
woensdag, 20 juni, 2018 - 19:45
Woensdag
Dam tot damloop (****)
Amsterdamse Bos
Dave
€111,01 
zaterdag, 23 juni, 2018 - 09:30
Zaterdag
Dam tot damloop
Amsterdamse Bos of Olympisch Stadion
Dave
€109,00 

hardloopniveau's

*****: heren sub. 41'/10 km. Dames sub 43'/10 km
****: sub 47'/10 km voor dames en heren
*** : minimaal 1 jaar hardloopervaring, kan 60' aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring. Als voorbereiding op de 6,4 km Damloop of eventueel als het goed gaat ter voorbereiding op de 16,1 km dam tot Damloop.
*: voor beginners, zonder hardloopervaring

Tijdens de strandtraining van zaterdag 30 juni is er geen training in het Vondelpark. Tijdens de duintraining van zaterdag 14 juli is er geen training in het Amsterdamse Bos en ook niet in het Olympisch Stadion. De trainingen duren ongeveer 80 minuten. In het Amsterdamse Bos wordt verzameld bij het bezoekerscentrum 'de Molshoop'. Voor de trainingen In het Vondelpark wordt verzameld bij sport371 aan de Overtoom 371.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

duurlopen op zondagochtend

op zondagochtenden organiseren we gezamenlijke duurlopen op de mooiste plekjes in of net buiten Amsterdam. Er is bij deze duurlopen de mogelijkheid om in je eigen tempo met een groepje te lopen. De trainer organiseert dit zo en stimuleert om op eigen tempo te lopen. Tot en met begin juli organiseren we prachtige duurlopen en vanaf augustus tot en met oktober organiseren we duurlopen met hazen. Er kan kan in een van de 8 hazengroepjes worden gelopen.

(op) vakantie

In week 31, van maandag maandag 30 juli tot en met  zaterdag 4 augustus vinden er geen trainingen plaats.

Wanneer u deze zomer op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

  • 13 trainingen op uw voorkeursdag 
  • vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de cursus duurt
  • trainingsschema en informatiestukjes die per email worden toegestuurd
  • coaching en aanmoedingen tijdens oefenwedstrijdjes en tijdens de afsluitende wedstrijd die we samen doen

extra's:

  • een strandtraining op zaterdag 30 juni
  • drankje na de strandtraining
  • een duintraining op zaterdag 14 juli
  • wekelijkse nieuwsbrieven met blogs geschreven door hardlooptrainer Dave Baars

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.