cursus Dam tot damloop


Je kunt nog instromen bij de cursussen Dam tot damloop die we op 4 verschillende niveau's en op 7 locaties in Amsterdam aanbieden. Dit zijn de prijzen per week dat je wilt beginnen:
week 3: 1-6 juli voor 98 euro
week 4: 8-13 juli voor 88 euro
week 5: 15-20 juli voor 78 euro
week 6: 29 juli-3 augustus voor 68 euro

Wil je nog aansluiten, mail dan even naar info@runningholland.nl

Klik hier voor cursussen Dam tot damloop van de niveau's ****** en ***

***** lopers lopen met een snelheid van ongeveer 15-18 km/u.

Running Holland organiseert een 5 sterren (*****) cursus voor hele snelle lopers. Wanneer je sneller bent dan 41' op de 10 kilometer, dan ben je welkom om mee te komen trainen op dinsdags om 19.45 uur. Er wordt in de zomer getraind in voorbereiding op de Damloop (23 september 2018) voor hardlopers die  deze mooiste 10 Engelse mijl van Nederland willen lopen. Train je voor een andere wedstrijd, doe dan gewoon mee met deze hardloopcursus, want de trainingen zijn inhoudelijk zo goed dat het ook voor andere lange afstandswedstrijden zeer goede voorbereidingen zijn. Deze hardlooptrainingen in voorbereiding op de Dam tot damloop zijn inhoudelijk erg interessant. Je ontwikkeld een betere looptechniek, je wordt sneller en sterker en daarnaast leer je ook over het goed indelen van de wedstrijd. Er zijn 13 trainingen en een strandtraining en een duintraining.

startnummer Dam tot damloop

Ben je nog op zoek naar een startnummer voor de Dam tot damloop? Laat het ons weten, als je deze cursus doet, dan regelen wij een startnummer voor je.

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting:

Wanneer je een tweede keer per week bij ons wilt komen trainen, dan betaal je slechts 50% voor de tweede cursus.

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting  of voor 30% young professionals korting a de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

De laatste training is op dinsdag 17 september 2019.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 18 juni, 2019 - 19:45
Dinsdag
Dam tot damloop (*****)
Amsterdamse Bos
Dave
€ 119,52

hardloopniveau's

*****: heren sub. 41'/10 km. Dames sub 43'/10 km
****: sub 47'/10 km voor dames en heren
*** : minimaal 1 jaar hardloopervaring, kan 60' aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring. Als voorbereiding op de 6,4 km Damloop of eventueel als het goed gaat ter voorbereiding op de 16,1 km dam tot Damloop.
*: voor beginners, zonder hardloopervaring

De trainingen duren ongeveer 80 minuten. In het Amsterdamse Bos wordt verzameld bij het bezoekerscentrum 'de Molshoop'.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

duurlopen op zondagochtend

op zondagochtenden organiseren we gezamenlijke duurlopen op de mooiste plekjes in of net buiten Amsterdam. Er is bij deze duurlopen de mogelijkheid om in je eigen tempo met een groepje te lopen. De trainer organiseert dit zo en stimuleert om op eigen tempo te lopen. Tot en met begin juli organiseren we prachtige duurlopen en vanaf augustus tot en met oktober organiseren we duurlopen met hazen. Er kan kan in een van de 8 hazengroepjes worden gelopen.

(op) vakantie

In week 30, van maandag maandag 22 juli tot en met  zaterdag 27 juli vinden er geen trainingen plaats.

Wanneer u deze zomer op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

  • 13 trainingen op uw voorkeursdag
  • vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de cursus duurt
  • trainingsschema en informatiestukjes die per email worden toegestuurd
  • coaching en aanmoedingen tijdens oefenwedstrijdjes en tijdens de afsluitende wedstrijd die we samen doen

extra's:

  • een strandtraining op zaterdag 29 juni
  • drankje na de strandtraining
  • een duintraining op zaterdag 13 juli
  • wekelijkse nieuwsbrieven met blogs geschreven door hardlooptrainer Dave Baars

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.