cursus Dam tot damloop

Je kunt nog instromen bij deze cursus Dam tot damloop en je betaalt dan de volgende kosten per:
week 3-8 juli: 109 euro
week 10-15 juli: 99 euro
week 17-22 juli: 89 euro
week 31 juli-5 augustus: 75 euro
week 7-12 augustus: 65 euro
week 14-19 augustus: 50 euro

Mail of app even jouw emailadres en laat dan weten wanneer je wilt instromen.

Klik hier voor cursussen Dam tot damloop van de niveau's ****** en ***

***** lopers lopen met een snelheid van ongeveer 15-19 km/u.

Running Holland organiseert een 5 sterren (*****) cursus voor hele snelle lopers. Er wordt deze zomer getraind in voorbereiding op de Damloop (17 september 2023) voor hardlopers die  deze mooiste 10 Engelse mijl van Nederland willen lopen. Train je voor een andere wedstrijd, doe dan gewoon mee met deze hardloopcursus, want de trainingen zijn inhoudelijk zo goed dat het ook voor andere lange afstandswedstrijden zeer goede voorbereidingen zijn. Deze hardlooptrainingen in voorbereiding op de Dam tot damloop zijn inhoudelijk erg interessant. Je ontwikkelt een betere looptechniek, je wordt sneller en sterker en daarnaast leer je ook over het goed indelen van de wedstrijd. Er zijn 13 trainingen en een strandtraining en een duintraining..

gratis intake, online of face to face

Hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

kosten & aanmelden & korting:

Wanneer je een tweede keer per week bij ons wilt komen trainen, dan betaal je slechts 50% voor de tweede cursus.

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting  of voor 30% young professionals korting a de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.
De laatste training is op dinsdag 12 september 2023.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 13 juni, 2023 - 19:45
Dinsdag
Dam tot damloop (*****)
Amsterdamse Bos
Dave
€ 129,55

hardloopniveau's

*****: heren sub. 41'/10 km. Dames sub 43'/10 km
****: sub 47'/10 km voor dames en heren
*** : minimaal 1 jaar hardloopervaring, kan 60' aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring. Als voorbereiding op de 6,4 km Damloop of eventueel als het goed gaat ter voorbereiding op de 16,1 km dam tot Damloop.
*: voor beginners, zonder hardloopervaring

De trainingen duren ongeveer 80 minuten. In het Amsterdamse Bos wordt verzameld bij het bezoekerscentrum 'de Molshoop'.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

duurlopen op zondagochtend

op zondagochtenden organiseren we gezamenlijke duurlopen op de mooiste plekjes in of net buiten Amsterdam. Er is bij deze duurlopen de mogelijkheid om in je eigen tempo met een groepje te lopen. De trainer organiseert dit zo en stimuleert om op eigen tempo te lopen. Tot en met begin juli organiseren we prachtige duurlopen en vanaf augustus tot en met oktober organiseren we duurlopen met hazen. Er kan kan in een van de 8 hazengroepjes worden gelopen.

(op) vakantie

In week 30 (eind juli) zijn er geen trainingen.

Wanneer u deze zomer op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

  • 13 trainingen op uw voorkeursdag
  • vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de cursus duurt
  • trainingsschema en informatiestukjes die per email worden toegestuurd
  • coaching en aanmoedingen tijdens oefenwedstrijdjes en tijdens de afsluitende wedstrijd die we samen doen

extra's:

  • een strandtraining op zaterdag 24 juni
  • drankje na de strandtraining
  • een duintraining op zaterdag 1 juli
  • wekelijkse nieuwsbrieven met blogs geschreven door hardlooptrainer Dave Baars

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.

reacties van deelnemers

Valentijn: "Wel wilde ik je nog ontzettend bedanken voor de beker water in mijn nek, ik had het echt nodig. Ik merkte gedurende de race dat ik aan het oververhitten was bij een snelheid waar ik normaal echt geen moeite mee heb (3:45/km) en de laatste 2 à 3 km een hartslag van >200/min. Ik moet zeggen dat het oefenen met het koelen tijdens de trainingen deze en afgelopen zomer ook echt heeft geholpen. Waar ik normaal eigenlijk geen beker water aanraak heb ik bij de dam tot dam elke waterpost een beker water over mn hoofd gegooid."