doortrainen na de beginnerscursus

Running Holland organiseert een hardloopcursus als 'follow up' op de beginnerscursus. Als je 20 minuten aan een stuk kunt hardlopen, dan is deze cursus passend voor je. De trainingen zijn voorbereidend op een te lopen slotafstand van 5 of 7 km die tijdens de laatste training wordt gedaan of op een ander wedstrijdje met een afstand van tussen de 5 en 10 kilometer.

Trainingen kunnen altijd worden ingehaald op een andere dag. U kunt ook trainingen inhalen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of bent geweest. Zie deze link voor de inhaalmogelijkheden bij andere ** groepen.

Aanmelden en kosten

Wellicht kom je in aanmerking voor 30% young professional korting of 50% studentenkorting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
woensdag, 30 juni, 2021 - 19:45
Woensdag
5 of 7 km
Amsterdamse Bos
Arnoud
€ 65,00
zaterdag, 15 mei, 2021 - 09:30
Zaterdag
5 of 7 kilometer uitlopen
Amsterdamse Bos
Arnoud
€ 65,01

De trainingen zijn op de volgende dagen:

woensdagen in het Amsterdamse Bos: 30 juni, 7, 14, 21 en 28 juli. En 11, 18 en 25 augustus.
zaterdagen in het Amsterdamse Bos: 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni.

De trainingen in het Vondelpark starten vanaf  Overtoom 371. De trainingen in het Amsterdamse Bos starten vanaf het bezoekerscentrum. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer  10-15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt je in de weken dat je wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaal je niet voor trainingen die je niet volgt. Wij hebben ruim 30 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.