Trainen voor de Dam tot Damloop

Doe je mee met de Dam tot Damloop en wil je een snellere tijd lopen, met een nieuw PR finishen of wil je de 4 (6,4 km) of 10 mile (16,1 km) alleen finishen? Schrijf je dan in voor één van de hardloopcursussen Dam tot Damloop bij Running Holland en bereid je optimaal voor op de Dam tot Damloop. De Damloop vindt dit jaar plaats op zondag 20 september 2015.

Deze hardloopcursussen beginnen in juni.

Nog geen startnummer voor de Dam tot Damloop en ben je nog opzoek? Schrijf je in voor één van onze hardloop cursussen, laat het ons weten dat je opzoek bent, dan regelen wij een startnummer voor je.

In aanloop naar de Dam tot Damloop is er een ruim aanbod aan hardloop cursussen. Wij bieden 5 verschillende niveaus aan op 6 verschillende locaties in Amsterdam (Vondelpark, Amsterdamse Bos, Westerpark, Oosterpark, IJburg en in het Olympisch Stadion). Onze niveaus:

***** : Heren sub 41’/10km. Dames sub 43’/10km.
**** : Sub 46’/10km voor dames en heren.
*** : Pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen.
** : Minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan ongeveer 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : Voor beginners, geen hardloopervaring.

Schrijf je in voor de cursus Dam tot Damloop en je krijgt hiervoor:

  • 13 hardlooptrainingen van ongeveer 80 minuten bestaande uit een goede warming-up, oefeningen voor blessurepreventie, verbeteren van de hardlooptechniek, een uitdagend interval programma en een afsluitende cooling-down.
  • Vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de hardloop cursus duurt.
  • Trainingsschema en informatiestukjes die per mail worden toegestuurd.
  • Een strandtraining (inclusief drankje) en een duintraining.
  • Een professionele gediplomeerde hardlooptrainer.

Je traint op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie waardoor je sneller wordt en je straks ‘in shape’ aan de start staat bij de Dam tot Damloop.

Klik op de sterren voor de cursussen van de verschillende niveaus voor de Dam tot Damloop voor specifieke informatie over de verschillende hardloopcursussen bij Running Holland:

*2 sterren**3 sterren**4 sterren* of klik een *5 sterren* hardloopcursus aan. 

kortingen hardloopcursus Dam tot Damloop

Als student kun je in aanmerking komen voor 50% studentenkorting. Bekijk hier ook de mogelijkheden voor het jaarlidmaatschap. Wil je 2 keer per week bij Running Holland komen trainen? Dan betaal je slechts 50% voor de tweede hardloopcursus.

Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. De 31e editie van dit geweldige hardloopevenement vindt plaats op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015. De 45.000 startbewijzen voor de Damloop zijn jaarlijks binnen enkele uren uitverkocht en dat is ook niet zo gek. De route van de Dam tot Damloop start namelijk op de Prins Hendrikkade in Amsterdam en loopt via de IJtunnel naar de finish op de Peperstraat in Zaandam. Al hardlopend wordt je onderweg aangemoedigd door zo’n 250.000 enthousiaste toeschouwers.