hardlopen op doordeweekse ochtenden

Hardloopschool Running Holland organiseert hardlooptrainingen op doordeweekse ochtenden in het Oosterpark, Vondelpark en Amsterdamse Bos. In de ochtend zijn het Vondelpark, Oosterpark en Amsterdamse Bos heerlijk rustig en kun je er perfect trainen en hardlopen. De stad moet namelijk nog op gang komen. In de zomer is het overdag en in de avond vaak druk in het Vondelpark, maar de ochtend is een heerlijk moment om er hard te lopen.

We starten regelmatig nieuwe groepen die gericht trainen naar een evenement of wedstrijdje. Ben je niet van plan om mee te doen aan een wedstrijdje, dan is dat geen probleem. Train gewoon lekker mee bij onze cursussen.

extra trainingen in de duinen en op het strand

Bij deze cursussen zijn extra pittige trainingen in de prachtige Kennemerduinen en op het strand in Zandvoort inbegrepen. 

niveaus **, *** en ****

Deze trainingen zijn bedoeld voor de niveau's **, *** en ****. De hardloopniveau's staan hieronder omschreven. Dus iedereen die een beetje kan hardlopen of zelfs snel is, kan meedoen. De trainer organiseert het zo, zodat iedereen prima op zijn eigen niveau kan trainen. Van alle niveau's zijn er meerdere hardlopers, je loopt dus altijd met anderen en nooit alleen, hoe snel je ook bent.

Je zal tijdens de trainingen zeker vooruitgang boeken en wekelijks sneller, beter of langer kunnen lopen. Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteed aan de individuele looptechniek en wordt er een intervalprogramma aangeboden. Er is veel variatie in de trainingen, veel contact tussen de trainer en de deelnemers en tussen de deelnemers onderling.

gratis intake, online of face to face

hoe beter we de doelstelling en achtergrond van onze klanten(jij dus) kennen, hoe beter we jou kunnen begeleiden. We bieden daarom een gratis intake van ongeveer 20 minuten aan waarbij we en plan maken en meest geschikte groep voor je bepalen. Deze gratis intake geldt zowel voor nieuwe cursisten als voor hardlopers die reeds een cursus bij ons hebben gedaan. Klik hier voor het maken van een gratis intake. 

korting en aanmelden:

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting of 30% young professional korting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.

Zie dit overzicht van hieronder voor de startdata van de nieuwe cursussen. Zowel in januari, april, juni als eind september starten er nieuwe groepen.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
woensdag, 31 maart, 2021 - 09:30
Woensdag
sneller worden op de 10 km
Vondelpark vanaf Overtoom 371
Dave
€ 103,05
vrijdag, 18 juni, 2021 - 09:30
Vrijdag
Dam tot damloop
Amsterdamse Bos
Dave
€ 119,13
woensdag, 16 juni, 2021 - 09:30
Woensdag
Dam tot damloop
Vondelpark vanaf Overtoom 371
Dave
€ 119,06
woensdag, 29 september, 2021 - 09:30
Woensdag
Egmond 21,1 km
Vondelpark
Dave
€ 119,05
vrijdag, 24 september, 2021 - 09:30
Vrijdag
21,1 km Egmond
Amsterdamse Bos
Dave
€ 127,13
woensdag, 20 januari, 2021 - 09:30
Woensdag
sneller worden ***
Vondelpark
Dave
€ 103,04
donderdag, 1 april, 2021 - 08:00
Donderdag
10 km uitlopen
Oosterpark
Dave
€ 102,10

woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend

De trainingen die in januari starten zijn gericht op sneller worden op de 10 kilometer. 
De trainingen in het Amsterdamse Bos starten vanaf het bezoekerscentrum bij de hoofdingang. In het Oosterpark vanaf ingang 'Linnaeusstraat' to de Muiderkerk. De groepen in het Vondelpark starten vanaf Overtoom 371. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij een sportarts.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 25 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.