klik voor cursussen van het niveau ** (2 sterren), *** (3 sterren) en ***** (5 sterren)

Instromen bij deze cursus kan nog per week 5 (1-6 februari), week 6 (8-13 februari) en week 7 (15-20 februari). Je betaalt dan alleen voor het restant van de cursus. Mail dan even metinfo@runningholland.nl.

4 sterrenlopers lopen ongeveer tussen 15 en 13 km per uur.

Running Holland organiseert een cursus om sneller te worden op een 10 kilometerwedstrijdje. Sneller worden is niet eenvoudig. Bij een verkeerde trainingsopbouw liggen blessures op de loer. Verder is er veel onwetendheid over de juiste trainingsintensiteit om sneller te worden. Ook van langzaam hardlopen kunt u sneller worden! Bij deze cursus zult u sterker worden, zal uw looptechniek sterk verbeteren en neemt ook de kennis over trainingsmethodes toe. Tijdens de trainingen worden oa intervalprogramma's gedaan met de juiste opbouw qua snelheid en intensiteit. U wordt persoonlijk begeleid opweg naar een een snelle race eind maart of begin april in of net buiten Amsterdam. Tijdens de laatste weken van deze cursus wordt er tijdens de groepstrainingen ook ingegaan op wedstrijdtactiek en doen we mee aan oefenwedstrijdjes. Er worden gedurende 10 weken traininingen aangeboden plus een strandtraining en 1 pittige intervaltraining in de duinen op zaterdagochtend. Trainingen kunnen altijd worden ingehaald op een andere dag. U kunt ook trainingen inhalen als u bijvoorbeeld op vakantie gaat of bent geweest. Heeft u minder loopervaring, dan kunt u zich ook aanmelden voor een cursus van het niveau **.

data en aanmelden:

Wellicht kom je in aanmerking voor 50% studentenkorting. Via de volgende link vind je meer informatie over het jaarlidmaatschap.
De laatste trainingen worden gegeven in week 13, van maandag 21 maat tot en met zaterdag 26 maart.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 19 januari, 2016 - 19:45
Dinsdag
sneller worden op de 10 km ****
Vondelpark vanaf sport371
Brian
€ 85,50
woensdag, 18 januari, 2017 - 19:45
Woensdag
sneller worden ****
Vondelpark vanaf sport371
Dave
€ 85,51

Wim een stel gratis hardloopschoenen naar keuze

Doe je deze cursus voor het eerst mee of train je al langer mee? Door 2 nieuwe klanten aan te brengen, maak je een hele goede kans om een stel hardloopschoenen naar keuze te winnen. Zie deze link.

Naast de groepen op doordeweekse avonden hebben we ook op donderdagochtend een loopgroep in het Vondelpark.

Tijdens strandtraining van zaterdag 19 maart is er geen training in het Olympisch Stadion en ook niet in het Amsterdamse Bos, er wordt dan wel training gegeven in het Oosterpark en Vondelpark. Tijdens de strandtraining van zaterdag 27 februari is er geen training in het Oosterpark.

De trainingen in het Vondelpark starten vanaf sport371 aan de Overtoom 371. Zolang de cursus duurt is er de mogelijkheid om trainingen op een andere dag in te halen. De groepsgrootte bestaat uit ongeveer 15 deelnemers per training.

***** : minimaal 2 jaar wedstrijdervaring. Heren sub 41'/10 km, dames sub 43'/10 km
****: Limiet: 47' op de 10 km
*** : pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen
** : minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : voor beginners, geen hardloopervaring nodig.

Wanneer u een tweede keer in de week in groepsverband bij ons wilt trainen betaalt u slechts 50% voor de tweede groep.

sportmedische keuring

Om gezondheidsrisico's uit te sluiten en om je te helpen gericht te trainen raden we je aan om voordat je aan deze cursus begint een sportmedische keuring te doen. Dit kan bij sportarts Jessica Gal(www.jessicagal.nl). Voor meer informatie zie deze pagina op onze website.

op vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, en daarom een aantal lessen zou missen, dan kunt u in de weken dat u wel aanwezig bent, extra trainingen volgen. Zo betaalt u niet voor trainingen die u niet volgt. Wij hebben ruim 25 groepen, dus genoeg mogelijkheden om trainingen in te halen.

Deze cursus is inclusief:

  • 10 trainingen op uw voorkeursdag
  • vele inhaalmogelijkheden bij andere groepen
  • een strandtraining op zaterdag 19 maart
  • drankje na de strandtraining
  • een duintraining op zaterdag 27 februari in de Soesterduinen
  • coaching en aanmoedingen tijdens oefenwedstrijdjes en tijdens de afsluitende 10 km wedstrijd die we samen doen

  • 30 minuten kennismakingsgesprek met sportpsychologe Susannah. Zie deze link.

  • 30 minuten kennismakingsgesprek met voedingscoach Merel. Zie deze link.

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.