Trainen voor een snelle 10 km in het voorjaar

Wil jij ook sneller hardlopen op de 10 of 5 km? Train samen met Running Holland in Amsterdam voor een snelle tijd of zelfs een nieuw PR! Sneller hardlopen is niet eenvoudig. Bij een verkeerde trainingsopbouw liggen blessures op de loer. Verder is er veel onwetendheid over de juiste trainingsintensiteit om sneller te worden. Ook van langzaam hardlopen kun je sneller worden!

Wil jij ook sneller hardlopen? Bij de hardloopcursus ‘sneller worden’ van Running Holland wordt je sterker, zal je looptechniek verbeteren en neemt de kennis over trainingsmethodes toe.

Schrijf je in voor de cursus sneller worden en je krijgt hiervoor:

  • 10 hardlooptrainingen van ongeveer 80 minuten bestaande uit een goede warming-up,  blessurepreventie oefeningen, verbeteren van de hardlooptechniek, een uitdagend interval programma  met de juiste opbouw qua snelheid en intensiteit en een afsluitende cooling-down.
  • Persoonlijke begeleiding op weg naar het sneller hardlopen op de 10 of 5 km.
  • Vele inhaalmogelijkheden op andere dagen zolang de hardloop cursus duurt.
  • Trainingsschema en informatiestukjes die per mail worden toegestuurd.
  • Een strandtraining (inclusief drankje) en een duintraining
  • Een professionele gediplomeerde hardlooptrainer.

De reeks hardloopcursussen ‘sneller worden’ van Running Holland bestaat uit een ruim aanbod. Wij bieden 5 verschillende niveaus aan op 6 verschillende plaatsen in Amsterdam (Vondelpark, Amsterdamse Bos, Westerpark, Oosterpark, IJburg en in het Olympisch Stadion). Onze niveaus:

***** : Heren sub 41’/10km. Dames sub 43’/10km.
**** : Sub 46’/10km voor dames en heren.
*** : Pittig, minimaal 1 jaar hardloopervaring. Kan 60 minuten aan een stuk hardlopen.
** : Minimaal 3 maanden hardloopervaring, kan ongeveer 20 minuten aan een stuk hardlopen.
* : Voor beginners, geen hardloopervaring.

Je werkt op een leuke en effectieve manier aan je hardloopconditie waardoor je sneller wordt en je straks ‘in shape’ aan de start staat op de 10 of 5 km. Er worden 2 keer een reeks hardloopcrusussen sneller worden gegeven.  

Klik op de sterren voor de cursussen ‘sneller worden’ van de verschillende niveaus voor specifieke informatie over de verschillende hardloopcursussen en om je in te schrijven bij Running Holland:

Tussen januari en maart geven wij hardloopcursussen 'sneller worden':
*2 sterren**3 sterren**4 sterren* of klik een *5 sterren* hardloopcursus aan.

Tussen april en juni geven wij hardloopcursussen 'sneller worden':
*2 sterren**3 sterren**4 sterren* of klik een *5 sterren* hardloopcursus aan. 

kortingen hardloopcursus sneller hardlopen

Als student kun je in aanmerking komen voor 50% studentenkorting. Bekijk hier ook de mogelijkheden voor het jaarlidmaatschap. Wil je 2 keer per week bij Running Holland komen trainen? Dan betaal je slechts 50% voor de tweede hardloopcursus.