cursus fit, snel & gezond

De cursus van deze pagina is bedoeld voor snelle hardlopers met een trainingssnelheid tussen 12,5 en 14,5 kilometer/uur. Ben je sneller, heel snel of minder snel, klik dan voor een andere niveaugroep. Hier beneden vind je de verschillende snelheden van alle niveuagroepen die we aanbieden.

Doe je ook een snelle hardloper en vind je gezondheid en fit zijn belangrijk? Wil je jouw hardloopsnelheid opschroeven en wil je meer leren fit zijn, en jezelf coachen om gezond en fit te biljven? Dan is deze hardloopcursus van Running Holland echt een aanrader.

Wekelijks train in een groep met lopers van jouw niveau en werk je een complete training af met oa looptechniek mét veel individuele aanwijzingen en een pittig intervalprogramma. Je wordt een betere hardloper, je wordt fitter en gezonder, krijgt meer weerstand én je krijgt meer inzicht in de samenwerking tussen hardlopen & gezondheid. Per email ontvang je elke week online quizvragen die te maken hebben met het thema gezondheid & hardlopen. Wil je aan het einde van de cursus een certificaat ontvangen? Doe dan wekelijks mee met deze quizvragen.

kun jij jezelf gezond & fit houden?

Klik hier voor de onderwerpen die je kunt verwachten tijdens deze cursus. Wekelijks zal de trainer ingaan op een ander subonderwerp van het hoofdonderwerp 'hardlopen & gezondheid'. Je wordt getest op deze onderwerpen met quizvragen die je per email ontvangt.Zo word je steeds meer bewust van hoe jij jezelf gezond en fit kunt houden.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 29 juni, 2021 - 18:15
Dinsdag
fit, sneller en gezonder worden
Amsterdamse Bos
Johan of Dave
€ 113,00
dinsdag, 29 juni, 2021 - 19:45
Dinsdag
fitter, sneller en gezonder worden
Amsterdamse Bos
Remyo
€ 113,01
woensdag, 30 juni, 2021 - 19:45
Woensdag
fit, sneller en gezonder worden
Amsterdamse Bos
Dave
€ 113,02
donderdag, 1 juli, 2021 - 08:00
Donderdag
fit, gezonder en sneller worden
Ootserpark
Dave
€ 113,06
donderdag, 1 juli, 2021 - 19:45
Donderdag
fit, sneller en gezonder worden
Noorderpark
Ingrid en Dave
€ 113,03
zaterdag, 3 juli, 2021 - 09:30
Zaterdag
fit, snel en gezonder worden
Amsterdamse Bos of Olympisch Stadion
Dave
€ 113,05

Check hier ons beleid over de coronacrisis. Kun je een keer niet op de dag waarop je staat ingeschreven? Dan kun je zolang de cursus duurt inhalen

trainen met lopers van jouw eigen niveau

De cursussen worden gegeven in 4 verschillende niveaugroepen. Het is erg prettig om te trainen met lopers van jouw eigen loopsnelheid.  Het niveau van de cursussen van hierboven is nivea 4.

Hieronder vind je het complete overzicht van de verschillende niveaugroepen die we aanbieden:

niveau 2: trainingssnelheid is tussen 7 en 10 kilometer per uur
niveau 3: trainingssnelheid is tussen 10 en 12,5 kilometer per uur
niveau 4: trainingssnelheid is tussen 12,5 en 14,5 kilometer per uur
niveau 5: trainingssnelheid is tussen 15 en 19 kilometer per uur

trainigsdata cursus fit, snel & gezond

De cursus start in week 27 (maandag 28 juni tot zaterdag 3 juli) en loopt door tot en met week 38 (maandag 14 tot zaterdag 18 september). In de eerste week van augustus zijn er geen trainingen. Ben je op vakantie en mis je daarom een paar trainingen? Dan kun je in de weken dat je wel aanwezig bent trainingen inhalen bij andere groepen. Zolang de cursus duurt kun je trainingen inhalen.

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.