cursus fit, snel & gezond

Deze cursus is bedoeld voor hele snelle hardlopers met een trainingssnelheid tussen 15 en 19 kilometer/uur. Ben je behoorlijk snel, snel of minder snel, klik dan voor een andere groep. Hier beneden vind je alle niveuagroepen die we aanbieden.

Doe je ook een hele snelle hardloper en vind je gezondheid en fitheid ook belangrijk? Wil je jouw loopsnelheid verhogen en wil je meer leren over fit zijn en gezonheid, dan is deze cursus echt een aanrader.

Wekelijks train in een groep met lopers van hetzelfde niveau en doe je een complete training met oa krachtoefeningen (tot slot) en een heerlijk intensief intervalprogramma met een netto omvang van ongeveer 30 minuten. Je wordt een completere loper, fitter en gezonder. Je  krijgt meer weerstand én je krijgt meer inzicht in de processen te maken hebben met hardlopen & gezondheid. Per email ontvang je elke week online quizvragen die te maken hebben met het thema gezondheid & hardlopen. Je ontwikkel je jouw fysiek en jouw kennis over gezondheid.

kun jij jezelf gezond & fit houden?

Klik hier voor de onderwerpen die je kunt verwachten tijdens deze cursus. Wekelijks zal de trainer ingaan op een ander subonderwerp van het hoofdonderwerp 'hardlopen & gezondheid'. Je wordt getest op deze onderwerpen met quizvragen die je per email ontvangt.Zo word je steeds meer bewust van hoe jij jezelf gezond en fit kunt houden.

Inschrijven Start datum & tijd Dag Doel Locatie Trainer Kosten
dinsdag, 29 juni, 2021 - 19:45
Dinsdag
fit, snel & gezond
Amsterdamse Bos
Dave
€ 115,00

Check hier ons beleid over de coronacrisis. Kun je een keer niet op de dag waarop je staat ingeschreven? Dan kun je zolang de cursus duurt inhalen

trainen met lopers van jouw eigen niveau

De cursussen worden gegeven in 4 verschillende niveaugroepen. Het is erg prettig om te trainen met lopers van jouw eigen loopsnelheid.  Het niveau van de cursussen van hierboven is nivea 4.

Hieronder vind je het complete overzicht van de verschillende niveaugroepen die we aanbieden:

niveau 2: trainingssnelheid is tussen 7 en 10 kilometer per uur
niveau 3: trainingssnelheid is tussen 10 en 12,5 kilometer per uur
niveau 4: trainingssnelheid is tussen 12,5 en 14,5 kilometer per uur
niveau 5: trainingssnelheid is tussen 15 en 19 kilometer per uur

trainigsdata cursus fit, snel & gezond

De cursus start op dinsdag 28 juni en loopt door tot en met 14 september). In de eerste week van augustus zijn er geen trainingen. Ben je op vakantie en mis je daarom een paar trainingen? Dan kun je in de weken dat je wel aanwezig bent trainingen inhalen bij andere groepen. Zolang de cursus duurt kun je trainingen inhalen.

Deelname aan deze cursus is op eigen risico. We gaan ervan uit dat u de algemene voorwaarden voor deelname heeft gelezen.